發新話題

「古代」通訊方式新登場~!

「古代」通訊方式新登場~!

好耐之前,某日係電子海灣游弋期間發現呢三部「古董」,
即刻forward比老友,
掙扎幾日之後決定夾份入晒返黎。

呢三舊大鐵到左香港都好一段日子喇,
但因為要配合天氣同造型,就delay到今日先首次落場,
各位見笑喇~   

↓ 玩呢個造型既靈感係來自萬年前既舊片「戰龍在野」,我諗套戲應該老過呢到唔少網友...  
(呢套係咪僅有既港產「戰爭片」?)

初頭以為「綠衫 + H帶」呢個造型會好涼爽,
但可能係呢套綠衫布料比較厚,所以其實都幾熱,係熱到內衣褲都全濕既...

不過因為用 H帶,無著甲又無帶頭盔,
係呢方面計又真係「涼爽」小小既...

BTW,呢次係近年落場打game之中,數一數二拎得少野既一次...
直逼「國軍造型」咁輕便。

估唔到法佬你都有玩wor!
Very nice!

Ray兄,其實法佬野我都玩左好幾年架喇...
基本野如CE卅沙漠既 F2, Felin...之類我都有玩,淨綠F1 /F2就係新嚐試囉... =)
引用:
原帖由 gtoray 於 29-5-2011 19:53 發表
估唔到法佬你都有玩wor!
Very nice!

引用:
原帖由 gd1893 於 29-5-2011 19:41 發表
好耐之前,某日係電子海灣游弋期間發現呢三部「古董」,
即刻forward比老友,
掙扎幾日之後決定夾份入晒返黎。

呢三舊大鐵到左香港都好一段日子喇,
但因為要配合天氣同造型,就delay到今日先首次落場,
各位 ...
All I just remember to bring these from La poste Hong Kong to Home.....It's really Heavy~~

戰龍在野....I even see tihs movie.......when i was young
wanna to see it again

上google到搵下啦,仲有得睇...
引用:
原帖由 里安 於 31-5-2011 01:09 發表
戰龍在野....I even see tihs movie.......when i was young
wanna to see it again

正野喎
可惜我無一套OD裝備
pouch同F1袋就有個

始終呢個造型最經典嘛,值得整套玩下,
仲要係所費無幾添~
引用:
原帖由 louisli 於 1-6-2011 00:57 發表
正野喎
可惜我無一套OD裝備
pouch同F1袋就有個

樓主呢三套古董通訊器材仲好新凈好靚仔 , 但請問仲用唔用到呀

據賣家講就用得既,但因為之前有另一個買家掃晒D電,
所以依家有機無電用,現正努力解決中~
引用:
原帖由 hung 於 1-6-2011 21:01 發表
樓主呢三套古董通訊器材仲好新凈好靚仔 , 但請問仲用唔用到呀

法國外籍兵團

我個件古多一代。。。。

附件

6-7-2011 02:20

6-7-2011 02:33

6-7-2011 02:33

引用:
原帖由 Legionee 於 6-7-2011 02:20 AM 發表
我個件古多一代。。。。
"mui"係到打電話個樣好正

發新話題