發新話題

[VFC] vfc mp5啞仔吃黃蓮

DELETED

引用:
原帖由 DENON 於 21-9-2011 18:33 發表
各位有打超過3千發以上既師兄,你地個bolt尾軌道有無出現向內灣曲既情形,小弟和朋友手上幾枝都有出現。
Do you mind to share the photos with us?

引用:
原帖由 F22 於 21-9-2011 07:45 發表

我之前嗰隻爛咗之後順便升級做5.1膠嗰陣發覺係包皮外管過長,所以磨低咗到而家打咗百幾匣都冇穿冇爛......
啱啱幫人整開一睇果然係咁.........
拆開對位
145 ...
但難bolt殼原因又好似唔關你個問題事喎!
你個問題個人覺得又未必有須要哦!
總觀,謝謝師兄.

引用:
原帖由 DENON 於 21-9-2011 22:09 發表

呢個我自己以經修正番,想睇下有無其他師兄有呢個問題
呢次我好彩,打左都上萬了,無事!

thx for your sharing!

引用:
原帖由 DENON 於 21-9-2011 23:53 發表

換o左銅膽係唔係好feel好多呢
係就係(感覺好似),但都攪左一輪先可以好順,並唔係啲人講一拍即合囉!

回覆 125# 的帖子

緊,唔係一件好事. 可能一水水啦!

回覆 128# 的帖子

師兄的貢獻大家有目共睹,我會再作了解的.謝謝!

回覆 130# 的帖子

簡單啲,換隻飛機試試.
深層啲,換隻飛機AND汁一汁#12, BB Loading Chamber,
彈匣出彈口前後,Magazine Release.etc.
再入滿彈用手動上彈(最能輕力回膛測試)

我的煲叫: fing小鳥.

附件

27-9-2011 10:58

回覆 134# 的帖子

只fit,未致於緊,問題不大.

引用:
原帖由 jerry67 於 27-9-2011 14:35 發表

我都有做, 不過冇師兄咁大工程, 只用膠片&低B超能膠...
之前我跟你同樣,不過剛搵到D靚仔鑼絲先執執佢遮.

附件

27-9-2011 16:07

3mm圓杯磨長短用

引用:
原帖由 rik-rok 於 27-9-2011 17:58 發表

師兄用膠片/銅或鋁好D,磨損都係塊膠片,唔駛怕整親個鎗殼。
我都想過起坑問題,最終都會搵招牌佬D膠鑼絲用.

Del.....

回覆 142# 的帖子

哦! 嘜原來係撞爆咩?我重已為係賺爆添.
我就無你禁多貨,攪尼攪去都係一兩枝.

附件

1-10-2011 23:57

整左D Low-end野,分享下,給大家笑下.

附件

7-10-2011 19:08

發新話題