發新話題

[建議] 建議CGF加入刪除線功能~~~

引用:
原帖由 Vindicator 於 20-7-2011 20:52 發表
條線有咩用?
用黎顯示 真相 惡搞字

(個刪除線icon指住竟然show「刪除線下的才是真相」,我真係笑左www)

開頭仲意為打2個%%同頭2個%%係尾潻
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 20-7-2011 21:10 發表
開頭仲意為打2個%%同頭2個%%係尾潻
你當CGF係糟糕島某台灣論壇咩

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 20-7-2011 21:20 發表

你當CGF係糟糕島某台灣論壇咩
上得太多誤會左姐

引用:
原帖由 亞爾多 於 20-7-2011 21:06 發表

用黎顯示 真相 惡搞字

(個刪除線icon指住竟然show「刪除線下的才是真相」,我真係笑左www)
好似「刪除線的才是真相」貼切d
改改佢先

車~~~唔知吖麻.......我都講我係電腦白痴黎嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 gtoray 於 20-7-2011 21:26 發表

好似「刪除線後的才是真相」貼切d
改改佢先
而且如果認真既名...就咁刪除線就ok啦
(話說條線係咪應該上d先岩?)

!

測驗完成

引用:
原帖由 亞爾多 於 20-7-2011 21:29 發表

而且如果認真既名...就咁刪除線就ok啦
(話說條線係咪應該上d先岩?)

冇得咁仔細調校wor....
因為其實係一個網頁語言, 預設左
好似 underline 咁
咁樣好似好九唔搭八D,I LIKE IT

啊公做乜騙輯我個回文係答

引用:
原帖由 亞爾多 於 20-7-2011 21:45 發表
啊公做乜騙輯我個回文係答
sor sor
因為edit就響引用左邊...
都唔係第一次....
o岩o岩又用左edit.....

btw.冇得咁仔細調校wor....
因為其實係一個網頁語言, 預設左
好似 underline 咁

不過有d特定組合會出現問題,
複製內容到剪貼板
代碼:
[s]文字不含表情圖[/s]
[s]文字含表情圖%(  [/s] [color=Red]刪除失敗[/color]
[size=4][s]先用刪除再大小, ok[/s][/size]
[s][size=4]先用大小再用刪除, 就唔ok[/size][/s] [color=Red]刪除失敗[/color]
[color=Green][s]先用刪除再顏色, ok[/s][/color]
[s][color=Green]先用顏色再用刪除, 就唔ok[/color][/s] [color=Red]刪除失敗[/color]
[font=標楷體][s]先用刪除再字體, ok[/s][/font]
[s][font=標楷體]先用字體再刪除, 就唔ok[/font][/s] [color=Red]刪除失敗[/color]
[u][s]底線+刪除[/s][/u]
[s][u]刪除+底線[/u][/s]
[i][s]斜線+刪除[/s][/i]
[s][i]刪除+斜線[/i][/s]
文字不含表情圖
[s]文字含表情圖  [/s] 刪除失敗
先用刪除再大小, ok
[s]先用大小再用刪除, 就唔ok[/s] 刪除失敗
先用刪除再顏色, ok
[s]先用顏色再用刪除, 就唔ok[/s] 刪除失敗
先用刪除再字體, ok
[s]先用字體再刪除, 就唔ok[/s] 刪除失敗
底線+刪除
刪除+底線
斜線+刪除
刪除+斜線

引用:
原帖由 gtoray 於 20-7-2011 21:57 發表
不過有d特定組合會出現問題,文字不含表情圖
文字含表情圖   刪除失敗
先用刪除再大小, ok
先用大小再用刪除, 就唔ok 刪除失敗
先用刪除再顏色, ok
先用顏色再用刪除, 就唔ok 刪除失敗
先用刪除再字體, ok
先 ...
即係除左high到想將表情圖都刪埋一份之外,只要用左刪除再用效果就ok啦

建議變左吹水.......

引用:
原帖由 kimkileo 於 20-7-2011 22:07 發表
建議變左吹水.......
革命(?)建議已經成功,所以要移post都無所謂

發新話題