發新話題

CASV 貼圖區

我印象中仔仔兄支CASV 都好靚, 只不過係黑色加14.5寸管而矣. 唔知而家加左D甚麼新野落去 ?

回覆 #16 rrrrrrrickylau 的帖子

M900
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 22-6-2007 23:43 發表
成把連字咩水位?
連晒全部野or淨PTW+marking?

回覆 #18 felixcat 的帖子

PTW kit + 字

引用:
原帖由 14692 於 23-6-2007 00:25 發表
PTW kit + 字
PTW max kit $7600 + marking $600

八千幾......
玩唔起

引用:
原帖由 14692 於 23-6-2007 00:31 發表
八千幾......
玩唔起
馬sir你d興趣唔係M4唓

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 23-6-2007 12:06 AM 發表
我印象中仔仔兄支CASV 都好靚, 只不過係黑色加14.5寸管而矣. 唔知而家加左D甚麼新野落去 ?
冇架....仲用緊tangodown.....= =超後悔冇買沙色囉........

.."but我諗住放棄個gg&g西~~買返個troy西~~之後用沙色果d格仔膠(其實我唔知叫咩~包住魚骨既呢)~~加返個acog同支962算....不過...就諗緊ecos定係rco m4.....rcom4e+平好多

引用:
原帖由 14692 於 23-6-2007 12:07 AM 發表
M900
比左支#58用啦....何況我支900a都差唔多買左半年有多都冇咩點用~我都唔like打夜game

回覆 #22 felixcat 的帖子

唔係呀, 諗住用PTW kit砌多把L119A1
咁貴........玩唔起

回覆 #24 仔仔 的帖子

夜GAME可以照田雞

引用:
原帖由 仔仔 於 23-6-2007 01:07 發表
沙色果d格仔膠(其實我唔知叫咩~包住魚骨既呢)
this one?

it calls Magpul Extended Length Rail Protector

引用:
原帖由 felixcat 於 23-6-2007 00:30 發表

PTW max kit $7600 + marking $600
gp一個金身都係690................不過唔同級數,冇得比

引用:
原帖由 黃色潛水艇 於 23-6-2007 16:31 發表

gp一個金身都係690................不過唔同級數,冇得比
唔係唔同級數
而係ptw kit 係成個system

金身只係一個外殼

引用:
原帖由 gtoray 於 23-6-2007 16:35 發表

唔係唔同級數
而係ptw kit 係成個system

金身只係一個外殼
一個係米,一個係架呢牛腩飯.....

懶得再影,又貼下先...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題