25 12
發新話題

要雪茄嘅~人黎!!

要雪茄嘅~人黎!!

話時話...雪茄咁多隻牌子, 你地究竟好邊隻?

又一力作....VxC
(由於係prototype, 所以冇marking唔出奇)

色水係唔錯播

長又得, 短又得..... 睇黎又有DX版之分了

FN magazine

份Bolt可以Lock到最後, 夠像真

都係version II gear box

Field strip環節

希望VxC唔好好似下次416咁拖咁耐喇

更多相片  from airsoftnews.au

咁**點算呢?! 望佢支SCAR-H出好啲啦

雪茄 ...........差d以為係第樣野

佢好似講左好耐出scar .......
NO COMPROMISE!

好似** 支 scar 多d 配套野玩war.

個下身有水口位喎,唔知正式出街會唔會有呢??!!

睇VxC枝SCAR嘅上身沙色似係electrical plating而唔係好似ZA噴油咁狗肉喎.... 如果係就真係正。
先撩者賤,打死無怨。

就咁睇...VxC果隻色正常d wor~

我buy ** 多d
有grenade玩,型!

MY 飛佛

只有猩猩出H版, 我冇得選擇...
回來打疫苗

引用:
原帖由 gtoray 於 22-6-2007 19:31 發表
我buy ** 多d
有grenade玩,型!
**有grenade launcher?
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 22-6-2007 21:08 發表
**有grenade launcher?
....你的眼在那裡?上面咪出左圖 lor...

買左ca個d真係dum春都dum唔切

引用:
原帖由 黃色潛水艇 於 22-6-2007 21:41 發表
買左ca個d真係dum春都dum唔切
又未出,你咁講好hurt人 je....

都唔可以咁講,咁人地玩枝SCAR比你先半年有多呢!!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-6-2007 21:43 發表

又未出,你咁講好hurt人 je....
ca個個係第二版,睇下個尾托就知分別

25 12
發新話題