發新話題

各位師兄 有誰有過興趣玩日本陸自的?

其實著陸自有咩問題?
你話著WWⅡ日軍都話易受人話柄o者(雖然我個人都覺得冇咩問題 )
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 alien 於 24-6-2007 19:12 發表

; ...
>> (唔知幾時會有廠出64式呢呵~w~)
[頂牌]好早就出咗啦, 外觀一流, 但入面就...
我以前都有玩過朋友個枝, 但改餐懵後都係得0.6j, 勉強冇乜大壞咁lor...

>>死貓............放毒咁狠..........我在雅拍找極都找唔到佢個種彩既盔布啊
點會冇呀

20.不得發表競投超連結

Edited by gtoray
眼光光~

this guy..........

c兄 日自 好獨特喎!!

引用:
原帖由 hippies 於 24-6-2007 23:21 發表
邊Q個籬?

歷史問題~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 6MM 於 24-6-2007 23:47 發表

邊Q個籬?
係law..........

不如拖出去打la.............

引用:
原帖由 hippies 於 25-6-2007 00:09 發表

係law..........

不如拖出去打la.............
先殺後X

回覆 #20 6MM 的帖子

好熟面口喎
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 hippies 於 24-6-2007 23:21 發表
佢諗着"玉碎攻擊"呀~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

但陸自武器不多除89式,USP和M249外,其他如64式,62機槍...沒有模型,SO個人認為現階段發展空間有限

http://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=%E6%97%A5%E6%9C%AC%E8%87%AA%E5%8D%AB%E9%98%9F&variant=zh-hk

[quote]原帖由 mike-mike 於 24-6-2007 19:48 發表

>> (唔知幾時會有廠出64式呢呵~w~)
好早就出

引用:
原帖由 mouselkm 於 25-6-2007 20:23 發表
但陸自武器不多除89式,USP和M249外,其他如64式,62機槍...沒有模型,SO個人認為現階段發展空間有限

http://zh.wikipedia.org/w/index. ... F&variant=zh-hk
U.....USP!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-6-2007 23:58 發表

U.....USP!?
應該佢打錯吧= =
公發好像是sig p220*瑞士授權日本本土制作版*
除非.......不見光既特種部隊?

引用:
原帖由 alien 於 25-6-2007 23:55 發表

64式系邊間出過的?0.6j
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

發新話題