發新話題

THE UNIT (Season 1) CBS TV Series

咁...答你...未 你慢慢等la~ [mp5成日出現]

season1我都有睇...season就睇過前幾集.
套戲有另外一半係講the unit入面d師奶...尢其係 隊長個肥老婆, 好衰格...好沙灘...
眼光光~

想問問師兄在哪裡買的?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 25-6-2007 01:00 發表
想問問師兄在哪裡買的?
season1的話有一區碟的影音舖都有擺過, 當時三舊水到啦, 但season2就只見過大陸版(冇買到)

影音舖的話可以去旺角奶路臣街的[德x商場]地牢(有幾間hifi舖個個), 其中一間就算冇貨都俾你訂.
再唔係我上個月係中環[HMX]都重有見到, 唔記得幾多錢, 4舊水到啩.
眼光光~

我睇完season2喇~~ 未搵到season3

引用:
原帖由 mike-mike 於 25-6-2007 01:15 發表

season1的話有一區碟的影音舖都有擺過, 當時三舊水到啦, 但season2就只見過大陸版(冇買到)

影音舖的話可以去旺角奶路臣街的地牢(有幾間hifi舖個個), 其中一間就算冇貨都俾你訂.
再唔係我上個月係中環都 ...
Season1HMV而家特價賣299~

引用:
原帖由 阿明 於 25-6-2007 01:21 發表

Season1HMV而家特價賣299~
旺角正價$298一套。應該Season 2 DVD未出。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 阿明 於 25-6-2007 01:19 發表
我睇完season2喇~~ 未搵到season3
應該未出. 想問season2係咪爛尾 我睇到佢地一半比捉左一半著草

引用:
原帖由 登艇友 於 25-6-2007 01:43 發表

應該未出. 想問season2係咪爛尾 我睇到佢地一半比捉左一半著草
請問你套Season 2係咪大陸版?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 25-6-2007 01:44 發表

請問你套Season 2係咪大陸版?
唔係DVD尼的 ~ 我去我朋友度睇硬碟版本

我果d係國內版

回覆 #26 阿明 的帖子

D9幾錢/套?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 25-6-2007 04:43 發表
D9幾錢/套?
係廟街見過, 好似係1+2, 兩舊零水, 但硬係覺得佢有d怪, 唔敢買.
眼光光~

大陸版D9 season1 7隻碟每隻2集,season2 5隻碟頭1隻3集
尾4隻2集,大約共$120蚊到購自深圳,另外ultimate force講SAS都值得一睇

引用:
原帖由 登艇友 於 25-6-2007 01:43 發表

應該唔係爛尾
而係為season3 舖路~
但係臨尾玩到咁大,唔知season3 點算...

發新話題