36 123
發新話題

VFC MP5 第三水入手

VFC MP5 第三水入手

等左咁耐, 今日終於入左支VFC MP5
只係打左一隻匣就唔敢打, 等得閒買料大執左先
不過打得都幾爽o既

今次依水貨做得幾靚,
槍身刻印係深左,
但好明顯唔係第一水o既沖壓方式,
不過都算啦, 隻匣唔係laser字,
加上之前個水貨伸縮尾超緊問題已經改善左, 收貨啦!
但係有d 問題,
1) 唔知點解真品H&K Pin好難入!
2) 真品surefire 手托又係好難入! 整花左支槍!
3) 入匣位有塊片, 應該係夾實隻匣?
   但係一入匣就會按到隻匣個氣掣, 會噴左一口gas, 唔知其他人係唔係都有咁情況?

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 相片分享 7-9-2011 00:10
  • gtoray 金錢 +15 相片分享 7-9-2011 00:10

師兄, GBB嗎?

引用:
原帖由 Mcmarpat 於 6-9-2011 22:38 發表
師兄, GBB嗎?
係...

入左幾錢

快D換左SEF佢啦..............

引用:
原帖由 一個新手 於 6-9-2011 23:03 發表
快D換左SEF佢啦..............
訂左啦

唔知用唔用到GSG 5的配件?
WGC個SEF GRIP 幾時有貨?

好過Laser字多多聲啦!

睇個D扎法似係代理果度買
http://blog.yahoo.com/SBSDouglas

悟空回水廉,假猴招兵馬.敬世話西遊,道盡五千年.

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-9-2011 23:52 發表
唔知用唔用到GSG 5的配件?
WGC個SEF GRIP 幾時有貨?
WGC話未知

有無人有我所講嘅問題?

會唔會未拉glocking pin,hammer碰到個valve所以噴gas呀?
引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 7-9-2011 03:30 發表
有無人有我所講嘅問題?

引用:
原帖由 runner 於 7-9-2011 07:21 發表
會唔會未拉glocking pin,hammer碰到個valve所以噴gas呀?
你喺灣仔 U* 買時,喺試槍嗰陣都出現咗咁嘅情況。原因就係太錫槍未拉盡條 glocking pin。

唔係呀,係個退匣掣入面塊銅片,尾二張相有影

每次入匣都噴gas?咁點算?

36 123
發新話題