發新話題

[others] 其實我覺得GBB既技術仲未成熟

回覆 60# 的帖子

係早日安息
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 rYaN 於 11-9-2011 12:50 發表

都話我隻手香過你,我三枝都冇問題喎!
唔通你講兩句我淆你底跟你風咩?
你要話我打手都好,
我怕你咩?
你師兄做咩怕我?我都係講出我對"我們牌"的使用經驗.
除非你三枝"我們牌"都放緊等人買對你利益受損,否則對你冇影響

點解要討論的原因係比其他玩家更多認知,比廠方多一個渠道知道產品的反應.
而不是為某牌子助威宣傳

我係上黎講下我枝我們牌玩到有幾爽姐
點知又比人圍插
原來依到係唔可以講我們牌有幾好?
原來有其他反某牌品大事係到!
失敬失敬!

我覺得你有權唔用佢牌子或叫你d朋友唔用佢,
不過上得討論區,唔該你專重下其他人既言論!
我覺得河水不犯井水,你冇必要見人講你唔中意既品牌好,
就話人地係打手,係到發人爛咋

其實shooter同枝rifle夾到,枝rifle又唔扭計,到就可以鳥~
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 rYaN 於 11-9-2011 13:15 發表
我係上黎講下我枝我們牌玩到有幾爽姐
點知又比人圍插
原來依到係唔可以講我們牌有幾好?
原來有其他反某牌品大事係到!
失敬失敬!
有人圍插你咩?咁你咪好痛

但你D對槍用幾爽黎形容其實可以好冇POINT.
彈道好可以係爽,火力穩定又可以係爽,Aftermarket件供應充足又可以係爽
但對某D人,
HOP UP難較可以係好爽,成日番廠又可以係好爽

你有成三支"我們牌"禁多,仲要唔係次次用"我們牌"出場
根本冇禁多隻手認真試到拒的問題.
我就用"我們牌"主力,我有D朋友用GP,有D用KA,有D甚至用國產.一齊拍跳係龍係蛇咪好明顯.

引用:
原帖由 rYaN 於 11-9-2011 13:20 發表
我覺得你有權唔用佢牌子或叫你d朋友唔用佢,
不過上得討論區,唔該你專重下其他人既言論!
我覺得河水不犯井水,你冇必要見人講你唔中意既品牌好,
就話人地係打手,係到發人爛咋
邊個 邊個唔專重其他人既言論.
明眼人心知肚明

每間廠出的槍都有唔同程度的缺點,
例如我身邊D人唔太敢買KSC都係因為拒零件同彈匣供應問題.
但"我們牌"設計上的確有D原生問題,玩家當然希望廠方改善或者有Aftermarket改品補救.

盲目撐場好明顯令人覺得有D鬼,正常比錢買野玩的人唔應該會係咁姐

回覆 63# 的帖子

我都比灑提示你架啦!
叫你唔好講XX牌
而家比人圍啦!
sorry!sorry!
我都係出小句聲好D

引用:
原帖由 DENON 於 11-9-2011 02:39 PM 發表
我都比灑提示你架啦!
叫你唔好講XX牌
而家比人圍啦!
sorry!sorry!
我都係出小句聲好D
係既師兄
即刻收聲

玩具槍唔理aeg也好gbb也好
都係一句 "用黎玩, 預左要整"

引用:
原帖由 Berial 於 11-9-2011 14:01 發表

邊個 邊個唔專重其他人既言論.
明眼人心知肚明

每間廠出的槍都有唔同程度的缺點,
例如我身邊D人唔太敢買KSC都係因為拒零件同彈匣供應問題.
但"我們牌"設計上的確有D原生問題,玩家當然希望廠方改善 ...
嘩…
原本好多野想講既
睇過晒成個討論之後都係免啦
而家我淨係想問枝Bunker Buster去左邊?

咩牌子都好你同支槍對得耐有左感情
體內產愛情激素
咁佢就係一支好槍
佢有十個差 但有一萬個好

知道自己咩血型咩性格咪ok 囉
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

希望大家互相尊重
支持者,參詳批評者之意見
批評者,則免於亂扣帽子
一個理性公平的討論環境是要靠大家支持的

其實用咩牌子唔仲要,最近要係錢,
用WA的可能係補品多,用WE的可能因為彈匣平,
自己覺得OK夠用已足夠!

叫人講下自己用咩GBB姐,又唔係要來比較D咩。
菜鳥一號

發新話題