發新話題

[VFC] V記 Mp5 補品集中討論區

引用:
原帖由 F22 於 10-10-2011 14:56 發表

影響只有打出嚟啲彈弱咗,慳氣咗,支槍運作絕對冇影響到........
呢個我由六月試到而家,打咗六場game
good idea!!

I saw QxF today have steel cocking tube support and steel fire pin for vfc mp5, any ching bought it , I want to buy

I Love my Yuki Meow

Also have new hammer for VFC mp5, I bought it, that with XX mark on it!

附件

30-10-2011 21:20

上星期睇到啲鋼prototype parts! 如果出啲話!我一定買灑佢

I saw released already

引用:
原帖由 rho837 於 30-10-2011 19:51 發表
上星期睇到啲鋼prototype parts! 如果出啲話!我一定買灑佢
有 d 咩正 parts 呢 ??
Never Forget

Unspected!  I have some NEW parts for VFX MP5 GBB today, will open a post to share.......

A3伸縮柄問題

各位師兄們:
A3伸縮柄內有一條粗彈弓,理應鑲實在金屬筒內,但係打吓打吓,條彈弓就成日鬆咗出嚟,頂到個bolt,一係令支槍打唔到,一係就頂住個垃動手把。請問各位高人有何指教?

引用:
原帖由 kwankwan60 於 25-11-2011 22:32 發表
各位師兄們:
A3伸縮柄內有一條粗彈弓,理應鑲實在金屬筒內,但係打吓打吓,條彈弓就成日鬆咗出嚟,頂到個bolt,一係令支槍打唔到,一係就頂住個垃動手把。請問各位高人有何指教?

回覆 144# 的帖子

果然聰明,多謝師兄指教。

o係台灣台果邊收倒風 , 話強化鋁bolt 頭會於12 月尾左右推出 ? 有無師兄弟收倒風 ??

塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 12-12-2011 23:47 發表
o係台灣台果邊收倒風 , 話強化鋁bolt 頭會於12 月尾左右推出 ? 有無師兄弟收倒風 ??
基本上已經肯定12月會出. 差在聖誕前定聖誕後.

原裝反正一定會爆. 買定個好D嘅士啤都無彷.

我個都爆咗,原裝都無貨!
好期代呢件補品!

引用:
原帖由 seals 於 15-12-2011 22:55 發表
我個都爆咗,原裝都無貨!
好期代呢件補品!
連個髮夾(extractor spring)都係真數. 都算有誠意啦.
個價唔好太貴就ok.

回覆 147# 的帖子

Hello,

As per your message, when and where can I buy this bolt ?

發新話題