發新話題

[VFC] V記 Mp5 補品集中討論區

咁多位師兄 ! 我去左 軍軍軍 買 HOP UP , 但係 "圖12" 個位有冇補品買 ? 另外CNC HOP UP 位有粒的凸左出黎 , 駛唔駛磨走 ? 唔該晒咁多位師兄 !

另外 , 好似下星期有真品槍帶買 !

附件

2-10-2011 22:27

引用:
原帖由 samsamsam 於 2-10-2011 22:27 發表
咁多位師兄 ! 我去左 軍軍軍 買 HOP UP , 但係 "圖12" 個位有冇補品買 ? 另外CNC HOP UP 位有粒的凸左出黎 , 駛唔駛磨走 ? 唔該晒咁多位師兄 !

This hop up set looks really good!

我買嗰包都係凸出咗呢部分,我先用鉗仔夾番入去,再將尚有凸出少許部份磨平佢。

引用:
原帖由 KIN-KIN 於 3-10-2011 10:58 發表
我買嗰包都係凸出咗呢部分,我先用鉗仔夾番入去,再將尚有凸出少許部份磨平佢。
唔該晒師兄!但其實大唔大誤差!

唔覺喎!好 fit 位!

回覆 91# 的帖子

samsamsam大哥:

借問聲你嗰幅M仔折解圖何處有?事關小弟「巢」云個包裝盒同說明書都揾唔到。

多謝指教

回覆 96# 的帖子

VFZ 官網有
可以自己Download................

回覆 97# 的帖子

唔該f22a師兄。

引用:
原帖由 samsamsam 於 2-10-2011 22:27 發表

12 未見有補品 wo~
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 4-10-2011 21:23 發表

12 未見有補品 wo~
下?!如果呢件野出事咁點算?!

唔該晒師兄!

引用:
原帖由 samsamsam 於 4-10-2011 22:58 發表

下?!如果呢件野出事咁點算?!

唔該晒師兄!
十四樓有得買原裝,呢件野只要換粒長杯頭螺絲上緊都好難出事...
我支打咗三百幾匣咩事都冇

引用:
原帖由 samsamsam 於 24-9-2011 21:35 發表

我個人覺得 ! 係爽左 ! 後座力強左 ! 聲大左 !
真係要買番條試吓!

引用:
原帖由 F22 於 5-10-2011 01:07 發表

十四樓有得買原裝,呢件野只要換粒長杯頭螺絲上緊都好難出事...
我支打咗三百幾匣咩事都冇
謝謝F22師兄!見到你個post !但係口徑係幾多?唔該晒!

引用:
原帖由 samsamsam 於 5-10-2011 07:02 發表

謝謝F22師兄!見到你個post !但係口徑係幾多?唔該晒!
2.5x12mm杯頭螺絲,原裝只得4mm長..........

引用:
原帖由 F22 於 6-10-2011 07:09 發表

2.5x12mm杯頭螺絲,原裝只得4mm長..........
唔該晒 F22師兄 ! 但係D牙有冇分公制定英制 ?! 唔好意思 ! 煩左少少 !

發新話題