21 12
發新話題

少少分享最近OCP收集

少少分享最近OCP收集

分享一下最近最愛的美國陸軍步兵制式OCP裝備...........

附件

22-9-2011 22:24

22-9-2011 22:24

I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

果然係小小啊大佬ken
因住比老婆打鑊

回覆 2# 的帖子

佢個中袋『重要人物』送架喎!點會呢!

引用:
原帖由 ohnavi 於 22-9-2011 22:33 發表
果然係小小啊大佬ken
因住比老婆打鑊
所以呢幾個月我都唔多敢出聲.....................
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 AnakinLam 於 22-9-2011 22:37 發表
佢個中袋『重要人物』送架喎!點會呢!
引用:
原帖由 SL1991 於 22-9-2011 22:39 發表

所以呢幾個月我都唔多敢出聲.....................
好女人,你真係要聽聽話話啊

引用:
原帖由 ohnavi 於 22-9-2011 22:45 發表

好女人,你真係要聽聽話話啊
其實佢有問我呢套新裝買咗幾多錢.........不過一定老奉報細數.........以免日後"秋後算帳".......

引用:
原帖由 SL1991 於 22-9-2011 22:52 發表

其實佢有問我呢套新裝買咗幾多錢.........不過一定老奉報細數.........以免日後"秋後算帳".......
你估佢吾知咩,吾問者

fuuuuark sell some, i wanna buy! is the KDH small size?

嘩...........師兄連窗簾刀係迷彩

你就好啦!我買多件比老婆插到反艇 l

引用:
原帖由 gameprogta4 於 8-11-2011 19:19 發表
fuuuuark sell some, i wanna buy! is the KDH small size?
Medium size.

嘩 ! 隊長 D MC 花軍服, 頭盔 , 裝備兼背襄全部齊晒 ! 正呀

回覆 1# 的帖子

very exciting! super collector!

回覆 1# 的帖子

好pro!!!!!  好靚!!!!!

so cool~~~

21 12
發新話題