27 12
發新話題

終於都買左啦

回覆 #5 車厘子 的帖子

咁好心機
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 6/29/07 04:54 發表
咁好心機
= too much free time...
Guns... lots of Guns...

係唔係surefire尼ga?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Pan 於 29-6-2007 00:40 發表
個 mount 實唔實架 ???
我前個幾月都買左m900a....未裝之前都驚唔實
但一裝就知真野 同copy 野既分別..
真野係好fit 唔洗好大力一上就得...
但又1 d 都唔鬆 ,唔會鬆黎鬆去..
而個copy 快拆mount 新買番黎就 勁鬆..
個mount 同魚骨有好大空位 ,要自己屈塊鐵片黎就...

我枝係G&P m4

引用:
原帖由 kin1815 於 29-6-2007 19:28 發表

我前個幾月都買左m900a....未裝之前都驚唔實
但一裝就知真野 同copy 野既分別..
真野係好fit 唔洗好大力一上就得...
但又1 d 都唔鬆 ,唔會鬆黎鬆去..
而個copy 快拆mount 新買番黎就 勁鬆..
個mount 同 ...
我唔信!!!
m900 裝完豬標d 骨, 你試下裝落第二枝槍度丫.....最好試下真骨.....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 29-6-2007 21:10 發表

我唔信!!!
m900 裝完豬標d 骨, 你試下裝落第二枝槍度丫.....最好試下真骨.....
小姐...你是那位!?

回覆 #21 adrianyahk 的帖子

分身

車車買果枝唔係快拆
KA 個快拆好FIT 唔會鬆

回覆 #23 車厘子 的帖子

玩二合一?

引用:
原帖由 14692 於 30-6-2007 04:53 發表
玩二合一?
係呀 一雞兩味

引用:
原帖由 阿芝 於 29-6-2007 21:10 發表

我唔信!!!

被人盜用a/c ?
要唔要ban左個a/c以防萬一?

回覆 #26 gtoray 的帖子

ban男定女先?

27 12
發新話題