發新話題

S&T SVD (AEG) 開箱

唔錯喎..........Thank you呀.....

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 戰士魂 於 3-10-2011 20:34 發表
恭喜師兄
另外想問呢支SVD同RS個支比 差別如何?
差幾多就真係唔知, sorry.
引用:
原帖由 T-800 於 3-10-2011 23:10 發表
唔錯喎..........Thank you呀.....

HAPPY SHOOTING!
thx~
相信hop-up膠同內管換左會有更好表現~!

請問a&k svd的护木可否裝得上s&t svd槍身嗎?

引用:
原帖由 slky1212 於 4-10-2011 11:44 發表
請問a&k svd的护木可否裝得上s&t svd槍身嗎?
要執好多野, 唔建議.

多謝師兄的意見,期望你改精準後的測試!

原裝內管上次無度, 原來係690....

今日嚐試改改支槍, 入左支640mm 6.02精管 (因為之前無度到, 以為同ank個支一樣.) & 咩ball紅色hop-up膠.  實裝之後, 由本來1.7x~1.8xj升到over合法力.  之後用pdi 120%弓就去到1.2j.

似乎e枝槍ga氣缸係十卜唔晒690mm內管.

精彩報告

多謝師兄報告~
睇完可以去俾$啦~

琴日出game試過, 用ga係pdi120% + 兩片介指, 打出黎係1.2~3j, 彈道都叫直, 但係當狙用唔可行, 力太小去唔到遠.

回覆 25# 的帖子

師兄~我見e興趣Real Sword 支SVD有得Pre-Order喎
(可能係已經好耐之前就有,係我唔知當新聞啫~ )
可以入多支吖~~

引用:
原帖由 Waterter 於 17-10-2011 15:04 發表
師兄~我見e興趣Real Sword 支SVD有得Pre-Order喎
可以入多支吖~~
RS個枝就算入左都係放係屋企珍藏,唔會攞去打game

引用:
原帖由 Waterter 於 17-10-2011 15:04 發表
可以入多支吖~~
如果s&t係真係全抄rs, 感覺上可以免, 我寧願佢出parts & 加大氣缸set.

引用:
原帖由 faihk 於 17-10-2011 16:12 發表

如果s&t係真係全抄rs, 感覺上可以免, 我寧願佢出parts & 加大氣缸set.
可惜我一早中咗佢毒
佢真係有貨我都會瞓落去~~

引用:
原帖由 Waterter 於 17-10-2011 16:21 發表

可惜我一早中咗佢毒
佢真係有貨我都會瞓落去~~
Just do it!

發新話題