發新話題

303 British (7.7X56mm Rimmed)

303 British (7.7X56mm Rimmed)

It was the standard British and Commonwealth military cartridge from 1889 until the 1950s when it was replaced by the 7.62x51mm NATO.所以 ms71年當兵已用 SLR 7.62mmX51 點解今次介紹le種子彈!因上次去 Royal British Legion (紅花會)同班老鬼吹水....應承造d匙扣送俾佢地!已經造好現在磨光僅

尊重人格, 請勿抄習

嘩.........MS有無多一個鎖匙扣比小弟呀??

另外想請教MS.........紙皮殼shotgun彈係唔係經已絕種??
大約係乜野年份轉用膠彈殼呢 THANK YOU

引用:
原帖由 tango1997 於 12-10-2011 13:46 發表

另外想請教MS.........紙皮殼shotgun彈係唔係經已絕種??
紙殼重有好多,幾時有膠殼請上網揾
尊重人格, 請勿抄習

磨光!二戰子彈不宜太閃
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 tango1997 於 12-10-2011 13:46 發表

尊重人格, 請勿抄習

攪掂
尊重人格, 請勿抄習

引用:

http://youtu.be/ISXjrbIN0Gk
尊重人格, 請勿抄習

引用:

mswong@ntlworld.com
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 15-10-2011 23:28 發表

http://youtu.be/ISXjrbIN0Gk
THANK YOU SIR

發新話題