發新話題

各位師兄師姐請進來

引用:
原帖由 b1e6n8 於 6/30/07 21:57 發表
普普通通M4&M16唔布O唔洗加野~~~
even TM M4 already $1400.... and extra magazine is going for around $190... so the left over can get u a Taiwan make Pistol...
Guns... lots of Guns...

回覆 #15 b1e6n8 的帖子

印象中M16A2都13x0,加電約200> ,連匣到170 ,手槍似樣也要600幾 ,SO....我認為如果真的換槍,最少要用支舊手槍

.............有無D平平地呢??

引用:
原帖由 b1e6n8 於 30-6-2007 22:11 發表
又走去國狗的死胡同啦....

既然都已經有二千....點解唔等下變佢就三千?

引用:
原帖由 b1e6n8 於 6/30/07 22:11 發表
China made M4/M16... but I won't suguess u go 4 it... since isn't that geart...

回覆 #18 b1e6n8 的帖子

除非你用國狗,否則因老馬M系平極到>1300 ,你價錢方面可在http://www.civiliangunner.com/ 中網站連結   Airsoft/Militaria Shop (Hong Kong) 中找到

.............有無D平平地呢??要合金波箱畫者其他波箱(不要細力到連紙皮箱都唔到)

引用:
原帖由 b1e6n8 於 30-6-2007 22:19 發表
.............有無D平平地呢??要合金波箱畫者其他波箱(不要細力到連紙皮箱都唔到)
冇平平地....只有
平: 幾舊水一支國狗
一般: 千零蚊支馬記,多少少就GP,星星...

回覆 #23 adrianyahk 的帖子

一針見血 ,2000元齋老馬部份M連電,1-2匣也要行多幾間&左買右買格價,連手槍的話...個人認為無可能

有無馬記網子呀??

引用:
原帖由 b1e6n8 於 30-6-2007 22:25 發表
有無馬記網子呀??
自己上搜尋器搵啦
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 b1e6n8 於 30-6-2007 20:47 發表
我問你買咩的步鎗和手鎗好呀~~~
老馮答你呀?問人仲要咁既聲氣
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-6-2007 22:32 發表

老馮答你呀?問人仲要咁既聲氣
kai ?!
引用:
原帖由 hippies 於 29-5-2007 17:25 發表
唉.......game 場無限kai ......

引用:
原帖由 b1e6n8 於 6/30/07 22:25 發表
有無馬記網子呀??
www.tokyo-marui.co.jp

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 30-6-2007 22:41 發表

www.tokyo-marui.co.jp
我真係想喊....而家d 小朋友接受緊咩野教育....點解網址都要人比.....

發新話題