發新話題

各位師兄師姐請進來

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7/1/07 00:00 發表

m2...

算啦唔玩啦....總之,講既已經講哂,上多d網,落下槍街啦~係咁!
what happen? I still haven't take any photos of my China Made MP40... and I also bought 6 magazine with it...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 yeungm 於 1-7-2007 00:00 發表

買支M249 la~
師兄,買番支M2 .50會好D喎似乎
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 yeungm 於 1-7-2007 00:00 發表

買支M249 la~
我都想買要成5xxx-6xxx大元買唔起
樓主不如你買啦

引用:
原帖由 forman 於 7/1/07 00:13 發表

我都想買要成5xxx-6xxx大元買唔起
樓主不如你買啦
for this price I will rather get a PTW M4A1...
Guns... lots of Guns...

我諗樓主好可能連落街買雪糕都要阿媽批准

所以你話要佢落老廣自己睇...恐怕都幾難
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #63 forman 的帖子

GPMG

呢位朋友仔真係乜頭乜路都唔知又乜都唔想理就想買槍

識得上網就識得用search engine架啦下...

話時話, 之前枝野好地地架, 又出埋圖post, 仲好似好抵用好好用架
做咩咁快換槍呀...

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

2000蚊....不如執靚玩緊果把好過啦|)
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-7-2007 00:56 發表
我諗樓主好可能連落街買雪糕都要阿媽批准

所以你話要佢落老廣自己睇...恐怕都幾難
吟右唔係呀,每次出街都係SAY一SAY就走啦!!
"仲有我想問問,元朗有咩GUN店呢??(代表哥問)"
我決定BUY M4 啦!因為我記得好似有一把M4前面有條橋,可以加HO多野,唔G叫咩名呢???

http://youtube.com/watch?v=WWZzKxU-dIs

第一把M4,叫咩呢??

M134

引用:
原帖由 b1e6n8 於 1-7-2007 12:12 發表

吟右唔係呀,每次出街都係SAY一SAY就走啦!!
"仲有我想問問,元朗有咩GUN店呢??(代表哥問)"
我決定BUY M4 啦!因為我記得好似有一把M4前面有條橋,可以加HO多野,唔G叫咩名呢???

http://youtube.c ...
i think this m4 is m4 ris

把GUN O唔OK呢???

this is Tokyo Marui M4 S-System

http://www.tokyo-marui.co.jp/products/01/m4_ssystem/index.html

回覆 #73 b1e6n8 的帖子

很可惜印象中TM M4S-S 齋槍不連電也>19XX

發新話題