發新話題

[WE] VVE NEW PRODUCT?

引用:
原帖由 rYaN 於 25-11-2011 16:31 發表

我早2日問左有關人士,問佢枝PMC係今年出定下年,
佢答左係今年,
姐係12月左右啦,
如果沒咩變數,應該30日內會出
我愛死你啊衰鬼

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-11-2011 01:57 PM 發表

睇下你點玩架姐
如果照我想法去執應該6000係唔夠既..

引用:
原帖由 rYaN 於 25-11-2011 16:35 發表

如果照我想法去執應該6000係唔夠既..
我就無你咁高要求喇

引用:
原帖由 wonglk 於 25-11-2011 04:35 PM 發表

我愛死你啊衰鬼
你愛佢得啦

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-11-2011 04:37 PM 發表

我就無你咁高要求喇
唔係要求高既問題,如果唔噤執,打下又爛下.,.又要買過,,其實條數一樣

引用:
原帖由 wonglk 於 25-11-2011 16:27 發表

如果長版ak...30後有貨,我會好開心
同感

引用:
原帖由 sam524 於 25-11-2011 04:51 PM 發表

同感
仲以為你已經中左之前果枝既毒TIM

支G18C好想要...

回覆 17# 的帖子

ching,
請問你係點執嫁?不妨講嚟聽吓。

But the mp5 mag is very short, would it be a mp7 mag?

引用:
原帖由 eyrenuest 於 26-11-2011 11:30 AM 發表
But the mp5 mag is very short, would it be a mp7 mag?
NO, it is mp5 mag

好多設計未出街wor, V V E 真係令人又愛又恨
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 26-11-2011 12:48 PM 發表
好多設計未出街wor, V V E 真係令人又愛又恨
我都係噤話,...

講真全部玩具氣槍(Airsoft guns)都法定為2J以內! YYE出得多款槍咪又係2J左右! 去打game; 掛牆; 一個人買得幾多支!

不如快啲出支SR-25完左佢重好啦!

一場war game!

甲方: M16; M4; SR-25; M249
乙方: AK47; AKS74U; SVD; RPK

其地型款真係唔咪太重要

打3槍賽!

手槍
1) SVI Infinity - Hi-Cap (有)
2) 1911(有)
3) P226(其地廠出了)
4) G17(其地廠出了)

散彈槍
1) M870 (其地廠出了)
2) M1100 / M1106 (其地廠出了)

步槍
1) M16 (有)
2) AR10 (YYE 未出)
3) M700 (其地廠出了)
4) 10/22 (其他廠出了)
5) M14 (有)

出AR10咪完成!

M249, MK-46, 48 呢D 又唔見佢地出? GAS 彈壺好難做?!
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題