18 12
發新話題

係baybay 買camxlbak的問題

係baybay 買camxlbak的問題

各位師兄,小弟近日有意添置一個camxlbak acu色的水袋
但問題出現,本人沒有任何信用卡,what can i do?
同埋係baybay買會唔會比較便宜呢??

買二手野....買完你夠膽用個水袋飲水?

引用:
原帖由 華田 於 6-7-2007 14:34 發表
買二手野....買完你夠膽用個水袋飲水?
當然唔買2手

引用:
原帖由 nok200456 於 6-7-2007 14:32 發表
各位師兄,小弟近日有意添置一個camxlbak acu色的水袋
但問題出現,1.本人沒有任何信用卡,what can i do?
2.同埋係baybay買會唔會比較便宜呢??
1.算罷啦....
2.加埋運費未必...

引用:
原帖由 gtoray 於 6-7-2007 14:38 發表

1.算罷啦....
2.加埋運費未必...
oh,我仲以為個邊平過香港

引用:
原帖由 nok200456 於 6-7-2007 14:35 發表

當然唔買2手
買個新既香港買咪ok 囉.....
唔好以為上網買咩野都平過shop 買

1. 搵朋友幫手
2. ebay成日都有d好似好抵既野, 但係計清條數可能同hk一樣價/甚至仲貴...

online買野有risk, 可能會寄失/比人昆...不過見到平既又真係可以好平...

但係講番camelbak, 除左無貨呢個case, online同hk買差唔得多
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 華田 於 6-7-2007 14:51 發表

買個新既香港買咪ok 囉.....
唔好以為上網買咩野都平過shop 買
咁係18/f買 ok ma?
定係大冰,先風買?

引用:
原帖由 伯言 於 6-7-2007 14:55 發表
1. 搵朋友幫手
2. ebay成日都有d好似好抵既野, 但係計清條數可能同hk一樣價/甚至仲貴...

online買野有risk, 可能會寄失/比人昆...不過見到平既又真係可以好平...

但係講番camelbak, 除左無貨呢個case, o ...
咁又係

引用:
原帖由 nok200456 於 6-7-2007 15:01 發表

咁係18/f買 ok ma?
定係大冰,先風買?
咁18樓一定無事
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 6-7-2007 15:10 發表

咁18樓一定無事
但係大個隻款,18/f賣到好貴

如果上bay bay, ACU就搵sds 做 GI果款喇

引用:
原帖由 NCP013 於 6-7-2007 15:38 發表
thank you

引用:
原帖由 NCP013 於 6-7-2007 15:38 發表
師兄
我只係搵到電鑽....

回覆 #11 nok200456 的帖子

baybay加埋運費分分鐘仲貴
本來無一物, 何處惹塵埃

18 12
發新話題