56 1234
發新話題

男人沒錢是垃圾,結婚就是一場《巨額交配》

男人沒錢是垃圾,結婚就是一場《巨額交配》

比你出左先添
今日我睇南方衞視就係探討呢個問題
廣州一般女性拍拖條件......................男方月入人仔4000~10000先會考慮
深圳一般女性拍拖條件......................男方月入人仔起碼10000先會考慮...........呢個係訪問中佔75%既結果

睇泥"港女"經已可以轉成"廣女"....................廣東省女

難怪中国越泥越多"小姐"..................錢真係.............萬惡既金錢

引用:
原帖由 tango1997 於 9-1-2012 18:36 發表
比你出左先添
今日我睇南方衞視就係探討呢個問題
廣州一般女性拍拖條件......................男方月入人仔4000~10000先會考慮
深圳一般女性拍拖條件......................男方月入人仔起 ...
可能我叫好彩啱啱好over過佢地個要求, 但係睇見佢地d口面, 實在希望e條片只係做戲...

但訪問中男方亦要求女方有波籮樣

引用:
原帖由 tango1997 於 9-1-2012 18:47 發表
但訪問中男方亦要求女方有波籮樣
都可以好似話 "人靠衣裝" 咁, 睇人先睇樣可以話無咩好講.  但係同錢掛鈎...
很不是味兒...

引用:
原帖由 faihk 於 9-1-2012 18:58 發表

都可以好似話 "人靠衣裝" 咁, 睇人先睇樣可以話無咩好講.  但係同錢掛鈎...
很不是味兒...
究竟係鐘意你個人,定係意你d錢?

引用:
原帖由 louisli 於 9-1-2012 19:03 發表

米係囉...

梗係睇錢啦。。。
有得揀梗係 揀個好d啦。。。
人做野咁辛苦咪又係為錢。。
冇錢緊本生存唔到

諗起呢樣野......

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 9-1-2012 19:25 發表
諗起呢樣野......

好笑, 但亦好可悲.

呀! 好彩我個老虎係百分百”港”女!自己搵錢生活個隻!

上大6重講溝女!滖包佢地咪算鑼!

咁又唔係個個大六女人都係咁,我諗總有D例外嘅,難揾D嗜.........

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 samsamyu 於 9-1-2012 19:17 發表
梗係睇錢啦。。。
有得揀梗係 揀個好d啦。。。
人做野咁辛苦咪又係為錢。。
冇錢緊本生存唔到
生存到SAS人在野

引用:
原帖由 louisli 於 9-1-2012 19:03 發表

咁又未必..............訪問中有提及................女方:[拍拖都係想結婚........結婚都係想有下一代........没有較好既條件.........就沒較好既生活給寶寶]

引用:
原帖由 T-800 於 9-1-2012 21:27 發表
咁又唔係個個大六女人都係咁,我諗總有D例外嘅,難揾D嗜.........

HAPPY SHOOTING!
我屋企有個...............我好彩揾到個(比較早期係好好多)..........拍左拖4年....再結婚10年有多了
我好滿意現在

56 1234
發新話題