發新話題

飛虎隊著U.S. Woodland BDU

引用:
原帖由 hypermax 於 10-7-2007 23:33 發表
我果時咁著,反而比人話我三不像.............

要平反!!!!!
咪帶住張相去打game囉
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 hypermax 於 10-7-2007 23:33 發表
我果時咁著,反而比人話我三不像.............

要平反!!!!!:x
你o個時都好多年前啦.....
o個時佢地都未有著woodland....

引用:
原帖由 AJM 於 10-7-2007 23:29 發表

50/50 rip stop.
唔係好明....
牌子定廠名?...
sorry...小弟對d軍品無咩研究....

無計, 回歸左之後除左皇冠之外, 特區政府好努力咁為英色做漂白工作....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 10-7-2007 23:44 發表
無計, 回歸左之後除左皇冠之外, 特區政府好努力咁為英色做漂白工作....
預左

I saw a group of Hong Kong border police wearing U.S. Style Woodland camo Gore tex jacket, when I went fishing last week.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

扮game友...如果唔係有架警車

引用:
原帖由 sunny 於 10-7-2007 23:56 發表
I saw a group of Hong Kong border police wearing U.S. Style Woodland camo Gore tex jacket, when I went fishing last week.
it have been issued long time ago

食環署埋伏拉走私豬都是著美佬woodland.

引用:
原帖由 tango10 於 7/11/07 03:13 發表
China Repro???
Guns... lots of Guns...

咁警察的dpm都不是原裝野. 其實香港以前棈工都用生產軍服比軍方. 家陣香港冇晒廠了.

引用:
原帖由 14692 於 10-7-2007 22:52 發表

..
1911 定 browning hp ?

回覆 #27 登艇友 的帖子

再加surefire
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 tango10 於 11-7-2007 03:28 發表
咁警察的dpm都不是原裝野. 其實香港以前棈工都用生產軍服比軍方. 家陣香港冇晒廠了.
好在我件5.11係made in HK

引用:
原帖由 tango10 於 11-7-2007 03:13 發表
果單新聞 都有睇過!
那幾個係協助 食環處 做0野0既 新界區差人!記者寫錯題!!

發新話題