17 12
發新話題

「熄匙、車牌、身份證。」

「熄匙、車牌、身份證。」

台北市政府警察局 - 交通警察大隊
==========================

早幾年前因工作關係,認識左幾位「北市」既朋友,
當佢地得知我有收藏軍警制服既嗜好之後,就好熱情咁每人左班小小,砌齊一套比我,
(據知佢地係「無數」既,仲會隔一段時間有補發,唔似得我地所有items都入晒電腦...)

再經最近托訪台朋友代搞其他missing parts之後,就砌好左....

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 14-2-2012 03:05
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 14-2-2012 03:05

不錯,不錯,...........

happty shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

係就係唔錯GE,但硬係覺得佢地頂peaked cap好唔襯囉~.~

我五月去台灣借來著......

勁,台警都玩埋

比女著來玩會好過癮!

引用:
原帖由 rho837 於 14-2-2012 15:47 發表
比女著來玩會好過癮!
原來師兄有如此癖好

點樣帶/寄出境?

無問題,你O岩著就Okay喇~
BTW,記得要拎返香港還比我...
引用:
原帖由 gtoray 於 14-2-2012 03:05 發表
我五月去台灣借來著......
唔係當地D朋友咁熱情每人出一件砌齊一套比我,
我都未必會儲北市警呢...
引用:
原帖由 B20_hk 於 14-2-2012 09:34 發表
勁,台警都玩埋
佢地拎黎香港比我...
引用:
原帖由 jh333233 於 14-2-2012 16:45 發表

[s]原來師兄有如此癖好 [/s]
點樣帶/寄出境?

小弟想像緊著住佢過大陸關既後果

for taiwanese girls~?

追加照片。

引用:
原帖由 jh333233 於 14-2-2012 16:45 發表

原來師兄有如此癖好

點樣帶/寄出境?
短裙,校服,護士,OL玩到悶.....因為一手入到即時冇引!但呢類掣服就唔同!慢慢來!

嗯...我自己都有套馬交交警wo...
搵日影相post上黎先

引用:
原帖由 rho837 於 17-2-2012 11:28 發表

短裙,校服,護士,OL玩到悶.....因為一手入到即時冇引!但呢類掣服就唔同!慢慢來!
重可以男女交換做兵同賊

17 12
發新話題