發新話題

[others] 來了!漢元貞治 SVD GBB

正吖~

we刀出緊喎

引用:
原帖由 tango1997 於 6-3-2012 00:07 發表
we刀出緊喎
WE,都係有排

引用:
原帖由 tango1997 於 6-3-2012 00:07 發表
we刀出緊喎
感覺上有RS, 應該冇咩人會買VVE果把WOR
之前拎我FD支AEG玩, 外表的感覺很棒
縮縮北行鳥 =口=

佢咩都係自家數 , 會唔會爛一件 parts 又有排等呀 ?

期待88狙和97式GBB

买.... RS 的东西还用考虑什么
Systema all the way. Porsche all the way....

回覆 17# 的帖子

RS = 鋼
WE = 亞鉛合金

無得比

你錯啦! 點只係鋼一般簡單! 睇唔睇到條外皮槍管鑽了幾個孔!

YYE ! 今次輸得光縈! 根本兩樣完全唔同的東西! 不過都係呢句! 買到手先致講!

引用:
原帖由 ageiseric 於 6-3-2012 07:45 發表
期待88狙和97式GBB
GBB既話會唔會有機會出95式呢?

八一式, 八一式.......!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

回覆 17# 的帖子

一枝好似由北方工業全力支援生產研發,一枝自己喺工場研發.......唔洗諗都知買邊枝啦...........

估計都成皮野, 但買左反黎D 匣又會唔會好易漏氣?!
你的日子如何,你的力量也必如何

嘥氣啦rs... 支56式長期冇貨,支新版svd越整越樣衰
等rs d野仲衰過井勝

發新話題