31 123
發新話題

防潮問題!

防潮問題!

因小第住ga地方好潮濕,e幾日仲潮濕到走廊牆身有水流落泥,真係好驚支槍及入面d電子野出事,現想請問一下各位師兄係用咩野方法幫支槍以及入面d電子野防潮嫁
呢?
現時已把槍放入槍盒及加咗12包4x4cm的防潮珠係入面,但真係仲係好驚支野出事!

買個pelicam...防潮卅防水(好似一米)卅受500磅力卅自動教壓力的...不過1700=三張金牛加兩張魚起...可放M4A1長既槍

引用:
原帖由 nok7689 於 8-3-2012 08:54 發表
買個pelicam...防潮卅防水(好似一米)卅受500磅力卅自動教壓力的...不過1700=三張金牛加兩張魚起...可放M4A1長既槍
有冇d平小小ga箱或者方法呀?
可唔可以係塊電子上面做手腳去防潮?

anthony

引用:
原帖由 nok7689 於 8-3-2012 08:54 發表
俾多少少買1750,兩枝槍都放得落
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2012 09:15 發表

俾多少少買1750,兩枝槍都放得落
你岩∼好似差4舊水...不過1700已經好大舊令出街好麻煩∼我個人放屋企就得...令出去打就...

屋企買部抽濕機攪掂

引用:
原帖由 阿Fee 於 8-3-2012 09:57 發表 屋企買部抽濕機攪掂
the best answer
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 阿Fee 於 8-3-2012 09:57 發表
屋企買部抽濕機攪掂
抽濕機都冇可能24小時不停開嫁

吸濕大笨象 X 2

附件

8-3-2012 11:44

引用:
原帖由 magic_co2 於 8-3-2012 10:34 發表

抽濕機都冇可能24小時不停開嫁
開8個鐘咩都夠啦,我都買左部日立rd210ex,4k有找,好過無啦啦買個盒啦

一部機全屋都用得
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
可能我實際d啦

咁既價錢我一定買抽濕機,全家全屋都用得,平時又可以吹乾d衫
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-3-2012 11:47 發表

可能我實際d啦

咁既價錢我一定買抽濕機,全家全屋都用得,平時又可以吹乾d衫
電費會唔會好貴架?

引用:
原帖由 tango1997 於 8-3-2012 11:53 發表

電費會唔會好貴架?
貴得過開冷氣?
鵰。豹。狸。獅。狒

買個相機用既防潮箱 將個下身放入去搞掂

31 123
發新話題