發新話題

[others] del

只怪未有能力將個16匣改埋落去個p90匣度...

UNDER DEVELOPING

del

del

係咪搵bullpop改

一見到退殼位插住隻匣,即時胃口都無埋
我欣賞創作者的誠意,如果呢支係廠商即將會推出的產品,可以話比VVE果支透明殼更加試驗版囉
連上彈位都未改,估計只係60%完成度

引用:
原帖由 gbbgamer 於 2-4-2012 16:38 發表
It may not be your kind of tea but CAN YOU DO IT?
做不到就要讚好?
做不到就不能評價?

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 2-4-2012 16:49 發表
係咪搵bullpop改
什麼bullpop??

如果唔接受到人地既批評,就請唔好POST出黎.
你POST出黎,都係想人地比意見!實有人中意或有人唔中意!
我好認同阿公既說法

引用:
原帖由 gbbgamer 於 2-4-2012 16:38 發表
Think of it that way, people in Gamer have a lot of AEG that is wasted and Un-used because most of us has switch to GBB Only,  The GHK box can revise some of the  love AEG.  P90, G3, FAL, SR25, so tha ...
原來係diy,咁就唔會同其他廠相比了
只係個title令人覺得係另一間廠的新作,咁樣當然有唔同睇法

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2012 15:02 發表

n年前, 有人將gas版 p90改做 aeg, 仲要用返 p90 mag
早年前, 有人自改 gbb 版 sr25
大家都驚為天人

今日, 有人將架紅van改左做的士
雖然有心機有創意, 但不是人人會讚好的
何不接受讚美之餘看一看批評者的 ...
Thank you for explaining my idea with a good example.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
It may not be your kind of tea but CAN YOU DO IT?
又係'跑得快過馬先可以講馬'呢d logic...
其實好多人進唔到步都唔係無原因.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 louisli 於 2-4-2012 17:00 發表

原來係diy,咁就唔會同其他廠相比了
只係個title令人覺得係另一間廠的新作,咁樣當然有唔同睇法
當然有唔同

如果認為係廠出
就一早爆粗了

我想起一個畫面係......一個美若天仙的女仔......下面多左D野.........
再想起Tango1997師兄,借用佢一張相(我有用$1買佢第一個post的相傢...hehe)
只係路過.....有咩野對唔住....唔好意思......

另,我相信玩GBB的師兄....好多都係為左像真......唔係不如玩番AEG?..呢個係我自己的睇法

附件

2-4-2012 17:18

正面啲欣賞下槍主嘅創意同熱心好冇,乜都彈三彈四。

有d人被稍作批評便發悔氣
又話咩"風氣, 咩高手們有好嘢唔會分享"

我好認同 rYan 所講
"如果唔接受到人地既批評,就請唔好POST出黎"

請 set private, non-public, whatever
留返自己人圍內自 high,
那便是高手們的風氣?

發新話題