發新話題

[認真] 今次真係玩出屎啦

今次真係玩出屎啦

話說今日打game,我地貪玩買左盒condom試下打唔打得穿,
我估打得穿,咁就賭啦,輸左要打比你中意既人講我愛你,
好啦,試打啦,真係打唔穿,full auto都唔穿,
即係我輸左...

咁就大鑊啦,我本來諗住側側膊,但係班友真係兇狠,
迫我打,唔打就爆我料

咁講番我同個女仔咩關係先啦,
我同佢係二月識既,識左五日之後就開始左,
但好境不常,三日就玩完,
我本身以為可以好瀟灑,你唔要我大把人要我,
但係時間耐左,發覺自己只係鍾意佢一個
佢又好似重鍾意我
詳情:http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
咁佢大我一年,考緊dse,
我見到佢fb話要忘記呢個月發生既事
我係佢考之前,
認唔住打左好大遍野比佢,
係話比佢知我重係鍾意佢,想佢係dse之後比多次機會我追多佢一次,
佢就問我點解唔遲唔早係要呢個時候同佢講,
佢話好奇想知,叫我老實答
好啦,我老實答,
佢唔應,姐係默認ok

4月1愚人節,我見佢個fb ac同個fd交換左名,
我一開始都唔覺
但佢用佢個fd身份同我吹水,
話夜媽媽想是但換人吹水,
見我on是但按,
但佢咁多個friend點解要係我呢?
我問佢做咩換名,
佢話冇,重話唔知邊個係Clara(佢自己個名)
我一睇個style就知係佢,
就算真係佢兩個friend到連style都一樣
冇理由唔識對方,
第一個回覆繼續故事...

Con't
咁我見佢咁好玩,我又玩,
我同個fd又玩換名,之後問佢知唔知我係邊個
佢就問who the f*** are u
我就話見friend list多左個唔識既人,
睇下佢識唔識我,
之後佢同我講stay away form my girlfriend
我既刻超灰
但諗諗下,呢個唔係佢style,
有可能今日真係轉左人,
又諗諗下,佢好怕d佢唔識既追求者,佢都係保護自己姐...

之後係4月2之前,佢set左野,我睇唔到佢d野,
之後我轉番名,佢都冇解番

咁講番今日,我迫住要打比佢,
我一打,我估唔到佢會聽,
同佢講
Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!
佢除左喂之外咩都冇講過,比我cut左線,
我番到屋企一陣,fb friend list少左個人,
我都知咩事
唉,玩咩q野姐,今次真係玩完,好唔開心

"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

咁講咪出事囉.....玩下咋....

引用:
原帖由 queen 於 6-4-2012 03:59 發表
"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

咁講咪出事囉.....玩下咋....
我咁講係因為時機未到
我d 巴打都咁講出事....
點算啊!同佢道歉?
呢個我做得出bo

幾日貨仔,講咩只愛佢一個哎
又攞佢嚟玩
超低能

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:07 發表
講咩只愛佢一個哎
攞佢嚟玩
超低能
我唔想ga,成車40人強迫我一個,如果我唔做,
平定比佢地熔左,佢地打好晒野post去我個wall到,
我唔打重死
Btw,我愛你係真心話

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:12 發表

我唔想ga,成車40人強迫我一個,如果我唔做,
平定比佢地熔左,佢地打好晒野post去我個wall到,
我唔打重死
Btw,我愛你係真心話
你重細,呢d只係puppy love
愛一個人唔係咁既
我睇到既就係”低能”

回覆 6# 的帖子

我想知你果支咩槍黎,,,    真心話你就咪鬼咁玩人啦
就算人地迫你照當好誠懇咁   最多佢咪SAY NO    搞出個大頭佛就好難再有計傾
我都試過,,,   不過你好快會忘記

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:18 發表

你重細,呢d只係puppy love
愛一個人唔係咁既
我睇到既就係”低能”
我認,
但最少我肯等佢兩個月,
重唔一定有結果,我身邊個個都叫我放棄,
我唔係怕輸,我只係唔想同自己既感覺作對
同時我明白鍾意同愛係有分別,
我呢d可能只稱得上係鍾意

引用:
原帖由 love19901109 於 6-4-2012 04:24 發表
我想知你果支咩槍黎,,,    真心話你就咪鬼咁玩人啦
就算人地迫你照當好誠懇咁   最多佢咪SAY NO    搞出個大頭佛就好難再有計傾
我都試過,,,   不過你好快會忘記
Marui m14 around 1.4j
我用左兩個月都忘記唔到...
我想send個SMS 或者打過去道歉加講清楚...
但係又怕一錯再錯,做d唔應該做既野

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:24 發表

我認,
但最少我肯等佢兩個月,
重唔一定有結果,我身邊個個都叫我放棄,
我唔係怕輸,我只係唔想同自己既感覺作對
同時我明白鍾意同愛係有分別,
我呢d可能只稱得上係鍾意
你所謂既等係因為你冇貨je
做過d乜?

大好機會比你”再說一次我愛妳”
你就咁”Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!”
你個遊戲規定左咁講咩?
第一,你將佢當遊戲
第二,你將”我愛妳”當玩笑
第三,你愛佢係輸左既懲罰

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:33 發表

做過d乜?
引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:33 發表

做過d乜?
我要搵,一定有條件更好既,
依家重有一個比過好人卡我既女仔知錯,比位我入
但係我咩都唔要

我做過d咩?
我係呢段時間,比心機讀書,想去追果一年之差
比心機去練大隻,冇女仔中意弱既男仔
加上我好努咁去今自己成熟,去比安全感佢,
或者呢d唔算得係d咩...

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:42 發表
大好機會比你”再說一次我愛妳”
你就咁”Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!”
你個遊戲規定左咁講咩?
第一,你將佢當遊戲
第二,你將”我愛妳”當玩笑
第三,你愛佢係 ...
我知錯啦
我的確覺得呢個係一次機會,
但係成車人係到,佢一定會嬲
我果時諗重有我應承佢,應承自己兩個月後先去追佢,
如果我走左火,咁點算
依家我只係想打比佢,同佢say sorry加講清楚
又怕好似上次咁講錯野,或者佢唔會再聽我電話
SMS又好似冇咩誠意

但最重要既,我係唔知佢依家有冇男朋友...

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 11:07 發表

我要搵,一定有條件更好既,
依家重有一個比過好人卡我既女仔知錯,比位我入
但係我咩都唔要

我做過d咩?
我係呢段時間,比心機讀書,想去追果一年之差
比心機去練大隻,冇女仔中意弱既男仔
加上我好努咁 ...
角式調轉. 你係女都唔會你呢d 咁既仔啦.
一睇就知你係懦夫啦. 俾自己d fd 兇下就淆底對住自己鐘意既人講玩下咋.
講到自己咁威, 咁咪搵第個囉.
睇標題等我仲以為你真係玩屎咁神勇.

UNDER DEVELOPING

發新話題