30 12
發新話題

打war game一問...急><

吟姐係著便服打定係著軍服打呀
仲有
洗唔洗著戰術背心呀

引用:
原帖由 20041109 於 16-7-2007 11:12 發表
仲有
洗唔洗著戰術背心呀
請睇完唔明再問

http://www.civiliangunner.com/newbie/01.htm
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #16 20041109 的帖子

不如係諗下你打game要用d咩, 咁你咪帶咩囉
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 20041109 於 16-7-2007 11:12 發表
仲有
洗唔洗著戰術背心呀
講真, 其實可以一支槍, 一個面罩就可以去打。

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-7-2007 11:35 發表

絕對可以!你想就得!
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-7-2007 11:35 發表

不過耗彈量大既話,最好加多件戰術背心裝多幾隻匣

一隻大鏈匣夠打了吧... 應該...
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 Northwood 於 16-7-2007 12:16 發表

不過耗彈量大既話,最好加多件戰術背心裝多幾隻匣
唔會打街場就full多d掛 ?

我諗個問題係 , 樓主想casaul定show gear而已....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 16-7-2007 21:30 發表

唔會打街場就full多d掛 ?

我諗個問題係 , 樓主想casaul定show gear而已....
我打租場反而full得仲多過打街場
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 d@2007 於 16-7-2007 02:01 PM 發表
一隻大鏈匣夠打了吧... 應該...
2隻好d~~有咩事上黎都仲可以頂住.....

回覆 #25 仔仔 的帖子

彈弓匣仲好玩

回覆 #25 仔仔 的帖子

街場有咩事..."走"先係王道
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 myron21st 於 16-7-2007 23:25 發表
彈弓匣仲好玩
咁就要帶夠12隻

回覆 #28 亞mac 的帖子

我打街場7-8隻夠打有突

回覆 #28 亞mac 的帖子

一場都打唔到4-5隻
本來無一物, 何處惹塵埃

30 12
發新話題