25 12
發新話題

國產Aimpoint M4紅點鏡開箱文

國產Aimpoint M4紅點鏡開箱文

一路以黎都想買aimpoint M4玩下
貪佢用2A電耐用D,國產M2成日都要換電,豬標M2放埋一邊又會自己壞
禁o岩聽到朋友講話北角有間新槍舖開左,都有幾多鏡賣下
尋日就膽粗粗上去睇下

講多無謂,放幾張相睇下先
普通黑盒一個

m4鏡一枝,本身跟埋多一個斜橋,同鑼絲
由於時間關係,我已經換左斜橋落去:lol

兩邊都有刻字,先唔好理有冇刻錯,起馬叫齊先
兩邊aimpoint係淺刻落去

原裝已經跟一個killflash,同前後蓋

有5個唔同既光度,呢個係最光既
唔知點解影相影到粒紅點放到禁大..

原本以為呢隻鏡會好重,但裝上槍之後
同一般m2差唔多,而且換左斜橋之後同好多槍都幾襯下
價錢方面都重幾吸引#^*,同買枝豬標M2再加個mount差唔多

M4A1

89式

PDW

多謝觀看

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 30-4-2012 17:08
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 30-4-2012 17:08

回覆 1# 的帖子

ching,

請問知唔知有無沙色?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

好似唔錯Wo
你用黎影相部機好似更加正~
#^* 好抵玩,可惜我財困@@
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

樓主,可唔可以pm我北角邊到?

引用:
原帖由 sergeant3007 於 29-4-2012 19:40 發表
ching,

請問知唔知有無沙色?
我只係見舖頭放左隻黑色出黎

引用:
原帖由 C.K 於 29-4-2012 19:47 發表
樓主,可唔可以pm我北角邊到?
舖頭名我已經PM左比你

地址係北角英皇道solo廣場2/F,呢個商場都幾難搵下
我由北角地鐵站行過去,問左幾個路人,起初幾個都話未聽過
最終先問到原來個商場近住北角痕生銀行

引用:
原帖由 oliver1997 於 29-4-2012 19:42 發表
好似唔錯Wo
你用黎影相部機好似更加正~
#^* 好抵玩,可惜我財困@@
部相機cheap野黎ja
唔夠買上面果3枝槍

附近有沙沙?

引用:
原帖由 C.K 於 29-4-2012 20:14 發表
附近有沙沙?
個商場隔離好似係有間莎莎
不過上次無咩點留意到....

個地址係唔係E度左右?

附件

29-4-2012 20:26

引用:
原帖由 061084 於 29-4-2012 20:26 發表
個地址係唔係E度左右?
幅圖好似有小小過時
應該係商場招租果到

ching,有冇L鏡?

引用:
原帖由 C.K 於 29-4-2012 21:59 發表
ching,有冇L鏡?
無咩點留意,不過師兄可以去問下

隔離台有人問枝鏡重唔重

我自己將手頭上有既紅點鏡磅過
豬標M2+MK18鏡mount (1粒LR44)   320g
552屋仔鏡(2粒aa)                    350g
551屋仔鏡(2粒LR44)                220g
呢枝m4s+斜橋(1粒aa)              450g

各位師兄可以參考下

呢支只係M4並唔係M4S喎..~

25 12
發新話題