發新話題

唔公平喎

引用:
原帖由 tango1997 於 28-2-2014 20:56 發表

但You tube....個標題係“仔打老母“。。。。唔係老母打仔喎
我一開始只見個阿媽拉住個仔…同尾都係阿媽拉扯住! !
可能我用手機按高清睇唔到拉弓過刻…依加睇到, 咁又正一PK仔嚟 !

引用:
原帖由 wwwmingleung 於 28-2-2014 19:07 發表
有冇師兄睇過!!
好似一個近期wargame紅人!!
http://youtu.be/AZd506PJAyg
我好似係game場見過果個紅人一次
但係咪片中人黎ga??

果次見過果位‘紅人’,見呢次單新聞張圖,moh章、g5,仲有打左4年game,
我都估到d,之後走去8下,真係佢
呢條友唔識尊重人,走去打人地隊搞既game,但仲要講人地隊長壞話
落到game場係咪都係個radio到叫一餐

引用:
原帖由 wwwmingleung 於 28-2-2014 19:07 發表
有冇師兄睇過!!
好似一個近期wargame紅人!!
http://youtu.be/AZd506PJAyg
嘩....咁都得?

呢條撚仔正PK
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-3-2014 09:40 發表
嘩....咁都得?

呢條撚仔正PK
見條片。。。哩位小朋友經已失控。。。老母刀打。。。佢重有乜造唔出!

其實小朋友變成咁父母都好大責任!
老母都打......何況街外人!!!!!

引用:
原帖由 wwwmingleung 於 1-3-2014 11:38 發表
其實小朋友變成咁父母都好大責任!
老母都打......何況街外人!!!!!
睇佢咁刀唔認死。。。可況落場 。。。D皮厚到正常力都唔會痛啦。。。哩D所謂既“槍傷“打左四年刀唔算係乜。。。鑊野佢擺明係為啖氣而報官。。。等位師兄一身蟻。。。

其實你地唔應該咁話人架
中槍搵媽媽有咩問題wo 你地睇雷霆救兵 個個中哂槍都 mama聲架啦

不過個頭中槍仲叫到媽媽??

嗄…D人成日講“打到佢啞媽都唔認得!”…原來就係防止對方叫媽咪嚟報警…

小朋友頭頂係腦筍位,咁打落去輕則弱智重則爆頭,我睇佢好彩係弱智,無性命之虞

報警is stupid in this situation

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-3-2014 08:18 發表
小朋友頭頂係腦筍位,咁打落去輕則弱智重則爆頭,我睇佢好彩係弱智,無性命之虞
太有才了~~

其實有冇人知到實情

片中就聽到佢話對方"了槍"

如果係既, 對方又好似唔係咁岩啵

引用:
原帖由 jonas 於 9-3-2014 00:59 發表
其實有冇人知到實情

片中就聽到佢話對方"了槍"

如果係既, 對方又好似唔係咁岩啵
刀唔洗實情 。。。兩個刀唔岩

"了槍"就要報警?!

若槍不過2J,"了槍"同玩網球一次打兩個波,打中對方對方要報警有乜分別?

實情係:
1. 有人痞係油筒後望住一邊, 另一邊有人潛到未被發現, 只看到前者頭部, 遂行前至約1米距離射擊前者; (另按:新聞話一寸, 正常人壟極比人係側面用手槍指到埋頭一寸都唔發覺?)
2. 開左3槍only (另按:正常人就算比人用手槍快扣3槍都會比反應啦, 點會比到人扣足8槍?)
3. 事後無人舉過手, 嗌過死. 不過就有人講過話要搞大件事之類既說話.

p.s. 另事件於某FB 郡組曾引起激烈討論, 有同為war game友且自稱是受害人姊姊出現為受害人說話, 其FB相片亦與本主題中名為"仔打老母"的youtube片段內的肥胖女生樣貌相符.
[amdhorus@cgf ~]$su -
password:
[root@cgf ~]$rm -fRv /*

發新話題