發新話題

一個強悍的科技記者

引用:
原帖由 亞mac 於 25-4-2009 17:10 發表

無錯,一人一張一樣的相
開兩次shutter
ok wor!

55 啦~
溝女掂呀~
我都想換... 部mini7個掣壞左

引用:
原帖由 louisli 於 25-4-2009 18:58 發表
55 啦~
溝女掂呀~
我都想換... 部mini7個掣壞左
我部mini 10比我整斷左D排線
唔知有多人買有無得平呢

聽幾位師兄咁講部55i好似真係幾正喎
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 25-4-2009 15:48 發表

部機就起馮宅呀白蘆薈果D有得賣架啦何?
而家黎講快圖美果啲都有貨,出菜街就一定有添

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2009 17:17 發表

ok wor!
self timer 大約5秒影完一張, 過3秒再影一張

我女朋友o個部7s先堅
有次一盒底片影左20張先完
到而家都唔知點解...

莊莊識石先生?其實佢係咩人?

睇個高度外型已經知有幾強悍啦~!!
------------------------------------------------------------------------------------------------
d讀者回應........好low b.........好井底.......
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

我而家越睇越覺莊莊個袋唔方便...

引用:
原帖由 ++朗++ 於 25-4-2009 21:34 發表
我女朋友o個部7s先堅
有次一盒底片影左20張先完
到而家都唔知點解...
邊道有可能

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-4-2009 12:50 發表

因為要同cgf宣傳
哈哈~好啊, 聰明~

引用:
原帖由 亞延 於 25-4-2009 23:43 發表

邊道有可能
impossible is nothing
不過第十一張影完係出黎全白爆光咁ga

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 25-4-2009 22:14 發表
莊莊識石先生?其實佢係咩人?
一個唔係姓石的石先生
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2009 23:18 發表
我而家越睇越覺莊莊個袋唔方便...
唔"咩"背囊會好好多,不過,而家腰o個set野,唔可以for雙機時用
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題