發新話題

朝鮮半島戰鼓隆隆敲響

中國會5會派志願軍入去幫拖呢?

引用:
原帖由 kaige321 於 6-4-2013 14:21 發表
應該唔會幫拖。。。。戰後會跟聯合國注維和部隊就有份

引用:
原帖由 kaige321 於 6-4-2013 14:21 發表
唔知真假。
維基解密話如果美國同南韓唔敵視中國,
中國會由得南韓主導整國朝鮮半島。

好正常強國唔會為左隻瘋狗同美國開戰 重有E+隻瘋狗係攪核彈阿 話就話佢E+D導彈射唔到去美國姐 但射到去北京波
你古強國會想係自己旁邊多條友有核彈咩 重要條友係傻架!
引用:
原帖由 reniless 於 6-4-2013 15:12 發表

唔知真假。
維基解密話如果美國同南韓唔敵視中國,
中國會由得南韓主導整國朝鮮半島。

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 6-4-2013 07:50 發表
食花生等睇戲
打起來朝鮮死硬 經濟大跌 :O
中國而加釣魚台都未搞掂 得鬼行理個肥仔講野咩
點解世界咁大
一直低水+谷底。。。。無得再跌

忽然覺得其實金仔好鬼醒, 每日話開戰已經嚇到美軍將D武器左調右調...
淨係調動既費用可能已經講緊幾百甚至幾千萬美金...

至於係咪真係打呢,算啦唉
縮縮北行鳥 =口=

其實有冇人諗過,如果肥仔金真係發動核戰,
我地仲可唔以係度食花生?

肥仔金起外國大 美佬實力係點 佢睇電視都睇到
你估佢真係敢開戰咩
佢話打仗都係想增加自己威信 做場戲比軍方同國民睇
不過打仗都好既 北韓輸左 朝鮮半島統一
甘北韓人就唔洗再挨餓

好老實,肥仔金係傻的!
佢會發動戰爭真係唔出奇,
就好似年幾前走去炸𨒂平島,
二年前佢老豆炸人地南韓軍艦!

而家連米佬癲埋一份,真係趕狗入窮巷!
試問一隻癲狗有乜做唔出?

引用:
原帖由 Jonny.R 於 6/4/2013 09:30 PM 發表
肥仔金起外國大 美佬實力係點 佢睇電視都睇到
你估佢真係敢開戰咩
佢話打仗都係想增加自己威信 做場戲比軍方同國民睇
不過打仗都好既 北韓輸左 朝鮮半島統一
甘北韓人就唔洗再挨餓
好難講,老美係咁不斷挑引爛仔,爛仔可以除時痴左線
老美緊係食花生話唔驚LA,
支道彈大把時間截住佢,跟本冇威脅,但萬一核彈係南韓同日本上空截左引爆,D電池脈衝都幾甘吓,仲有D咩福射塵唔知會吹去邊,全球經濟都會出事

北韓要打的一向都是偷偷摸摸玩偷襲! 今次要擺明開打, 當規戰會有機會嗎? 定是一開波就核襲擊?
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 6-4-2013 23:04 發表
北韓要打的一向都是偷偷摸摸玩偷襲! 今次要擺明開打, 當規戰會有機會嗎? 定是一開波就核襲擊?
金仔一開波射個核彈過去,跟住美佬作個理由出兵,金仔挽完,南北韓統一,完

引用:
原帖由 tango10 於 6-4-2013 23:04 發表
佢d核彈打唔到去美國
但美國果d可以
一旦佢用核武
最多對南韓日本做成破壞
但會自取滅亡

引用:
原帖由 tango10 於 6/4/2013 11:04 PM 發表
真係好難講,
但好心老美咪鬼再刺激個爛仔國家

引用:
原帖由 061084 於 6-4-2013 23:16 發表

真係好難講,
但好心老美咪鬼再刺激個爛仔國家
但係個爛仔勒索、寸嘴丶收左錢仲下下要咒你全家
得閒又炸下你後園
忍夠了吧?

發新話題