發新話題

益x多

益x多

最近有個人想同我輸睹.............兩小時內隊5排益x多........一排5枝........飲得哂佢輸$2,000HKD
大家覺得勝算大唔大?

I can drink 5 pack la. 1 bottle only 100ml. 5 pack only 2.5L. it is nothing.

你自己係屋企試下先咪知lol

據說無人可以一口氣飲兩排......
不過你有兩個鐘......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

一定得啦…不過我覺得樓主係想話兩分鐘…不過打錯字…

引用:
原帖由 skynet1983 於 22-9-2012 17:20 發表
一定得啦…不過我覺得樓主係想話兩分鐘…不過打錯字…
無打錯字.......係.....兩小時內

引用:
原帖由 tango1997 於 22-9-2012 17:28 發表

無打錯字.......係.....兩小時內
話時話,我屋企下面間wellcome 2個月都買唔到精力多,香港仲買到精力多

引用:
原帖由 HunterX 於 22-9-2012 17:16 發表
聽過有人第三排經已嘔

引用:
原帖由 阿扯 於 22-9-2012 17:34 發表

話時話,我屋企下面間wellcome 2個月都買唔到精力多,香港仲買到精力多
係.....禾附近間胃康......見個水貨佬.....一板落車未入超市.....經已叫D跟車唔洗拆.....佢成板買....成板拉走x!!

引用:
原帖由 HunterX 於 22-9-2012 17:16 發表
I can finish 3 pack in a roll wor

引用:
原帖由 zipp 於 22-9-2012 17:09 發表
I can drink 5 pack la. 1 bottle only 100ml. 5 pack only 2.5L. it is nothing.
Try it!

應該一定得啦
我以前練完跑個個都起碼隊一排
你仲要有兩個鐘wor

係可以既
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 kai_matt 於 22-9-2012 17:49 發表

應該一定得啦
我以前練完跑個個都起碼隊一排
你仲要有兩個鐘wor
禾覺呢個唔係2.5L容量既問題.......而係你個腸胃能否承受2,500億個"活性乳酸菌"既問題

引用:
唔係講笑,我識過幾次一口氣飲兩排

發新話題