54 1234
發新話題

朝鮮半島戰鼓隆隆敲響

朝鮮半島戰鼓隆隆敲響

http://hk.dv.nextmedia.com/actio ... 5/18217561/20012629

條肥西! 係打就快手! 今時米老冇錢! 唔會好似上次咁比錢你洗!

其實肥仔金可能只係傀儡

如果北韓有石油一早就比美佬砌左啦

在我偉大強橫祖國的保護下, 北韓一定能統一朝鮮半島, 實現民族統一, 金家萬歲! 北韓人民軍萬歲!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 5-4-2013 15:22 發表
在我偉大強橫祖國的保護下, 北韓一定能統一朝鮮半島, 實現民族統一, 金家萬歲! 北韓人民軍萬歲!
自從金仔上台後唔多聽話
大陸開始唔罩佢了

北韓都有石油但一早就比英佬撿左合約! 美佬所以唔彩北韓就係冇著數!

其實北韓淨係開條路(大財路)從鵝佬放天然氣管串過北韓到南韓以經搛唔小啦! 咁都要玩野!

底死肥西窮一世! 唔死冇X用!

引用:
原帖由 rho837 於 5-4-2013 15:29 發表
北韓都有石油但一早就比英佬撿左合約! 美佬所以唔彩北韓就係冇著數!

其實北韓淨係開條路(大財路)從鵝佬放天然氣管串過北韓到南韓以經搛唔小啦! 咁都要玩野!

底死肥西窮一世!
矛可能
一來有牙齒印二來佢地咁"種族優越"三來美佬必會出手段, 當南北韓聯手, 美佬又少個幫手去壓住中國喎!

甘都係! 三個大隻佬(鵝,中,米)成日想輪呢條肥仔大米!

俄佬近日都開始轉軚了

無論如何我偉大強橫無敵祖國與朝鮮人民軍血濃於水, 惜惜相關, 是燒黃紙敵雞血的好兄弟,
絶不會讓友好兄弟獨自作戰, 只要英雄無敵的解放軍一宣佈參戰,
朝鮮人民軍必勢如破竹, 把嚇得屎尿噴灑的敵人狠狠的打擊!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.

引用:
原帖由 tango10 於 5-4-2013 16:00 發表
無論如何我偉大強橫無敵祖國與朝鮮人民軍血濃於水, 惜惜相關, 是燒黃紙敵雞血的好兄弟,
絶不會讓友好兄弟獨自作戰, 只要英雄無敵的解放軍一宣佈參戰,
朝鮮人民軍必勢如破竹, 把嚇得屎尿噴灑的敵人狠狠的打 ...
你真係樂此不疲

引用:
原帖由 gtoray 於 5-4-2013 16:01 發表

你真係樂此不疲
我都只係作最壞打算姐!

關鍵係中國可唔可以控制e個有瘋狗症ge乞衣兄弟.....

引用:
原帖由 tango10 於 5-4-2013 16:00 發表
朝鮮人民軍必勢如破竹, 把嚇得屎尿噴灑的敵人狠狠的打 ...
指頭一滴血,不可對人說

咪玩野啦,我後日又要過去做野....

54 1234
發新話題