發新話題

台灣來的M9鋼滑套

台灣來的M9鋼滑套

這鋼滑套及刻字拋光下身,由台灣氣槍教主鬼島八芝蘭大大以"我們"的M9開發,另我用美國訂購的Hogue鋁製Grip片配上,整支槍質感提升了不了.
因"我們"新版的M9有大容量的飛機,所以就算換了鋼滑套也打得很爽

附件

IMG_0970_大小 .JPG (72.29 KB)

7-7-2014 22:22

IMG_0970_大小 .JPG

IMG_0971_大小 .JPG (79.61 KB)

IMG_0971_大小 .JPG

IMG_0972_大小 .JPG (88.4 KB)

IMG_0972_大小 .JPG

IMG_0973_大小 .JPG (76.64 KB)

IMG_0973_大小 .JPG

IMG_0976_大小 .JPG (71.61 KB)

IMG_0976_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

嘩!一定貴到一定貴到hihi

連我們牌本體,應該3000有找。

好閃呀

引用:
原帖由 gtoray 於 7-7-2014 22:34 發表
嘩!一定貴到一定貴到hihi
唔好成日講錢啦

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 7-7-2014 22:37 發表
連我們牌本體,應該3000有找。
3000"窄窄地"

3000。。。我揀1911

借個地方問下
小弟對鋼架沒太大執著, 只想做雷刻, 唔知有冇計
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

唔知香港有得賣未...?係成槍嗎?FOR新系統?THX JACKO師兄...

引用:
原帖由 ELSONQOO 於 8-7-2014 00:26 發表
唔知香港有得賣未...?係成槍嗎?FOR新系統?THX JACKO師兄...
非成槍,for 新版m9用

有埋CNC下身就PERFECT啦

除咗略嫌過厚既膠柄之外成支槍最可惜既地方就係黑色既退彈勾...所以把心一橫:

其實當上身係意大利marking時下身唔係美國軍版marking既話會更順眼 ...買咗寄到先知

希望黎緊果枝M84都會出鋼架..

發新話題