49 1234
發新話題

冰桶挑戰。。。

冰桶挑戰。。。

有冇師兄比人挑左呢。。。?

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

有,不過我身在巴黎,唔知點接落去。。。

不過同時覺得,咁落去係沒完沒了。。。

覺得同連銷信沒分別,註定會有悲劇發生。

夠yeah就有人做,跟意義無關……

如果為類風濕關節炎籌款,全身搽白花油……受惠的病友可能仲多
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 T-800 於 23-8-2014 03:56 發表
有冇師兄比人挑左呢。。。?

彩佢刀傻。。。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

香港人玩冰桶多數為的是挑機,有幾多個為捐錢??

來到香港乜都變晒質了。。。但若果有朋友在facebook公開開名挑您,咁吾做又好似衰仔D播。。

Happy shooting
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-8-2014 11:36 發表
夠yeah就有人做,跟意義無關……

如果為類風濕關節炎籌款,全身搽白花油……受惠的病友可能仲多
嘩。。。。攻鼻喇俐。。咪搞。。。

[quot挑]原帖由 Lolanto 於 23-8-2014 1先:23 發表
香港人玩冰桶多數為的是挑機,有幾多個為捐錢?? [/quote]

又未必既,桃機就梗架la...不過有好朋友多真係影埋張入數紙上facebook先再淋水既。。。
HAPPY SHOOTING

我比較有興趣係.. 一個星期籌左成3 憶HKD... 舊錢... 會點呢?

另外... 對呢個連鎖現像我又完全覺得OK,當嘉年華就好,至於為慈善呢D .. 掛下係口邊還好。
只是有個神級IDEA 又咁岩極多人LIKE 而已,頗具玩味的。
而家女仔又有大隻仔靚仔玩濕身,
麻甩仔又有得睇水上排球,何樂而不為,ENJOY

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 23-8-2014 12:53 發表
我比較有興趣係.. 一個星期籌左成3 憶HKD... 舊錢... 會點呢?

另外... 對呢個連鎖現像我又完全覺得OK,當嘉年華就好,至於為慈善呢D .. 掛下係口邊還好。
只是有個神級IDEA 又咁岩極多人LIKE 而已,頗具玩味的。 ...
世界各地都幾乎有相關組織,入數捐款就得。。。。(強國除外。。)

同時亦是有向發起人之一Corey Griffin 在日前跳水離世(終年27歲)而致敬的意義。。。

HAPPY SHOOTING

引用:
原帖由 T-800 於 23-8-2014 12:44 發表

嘩。。。。攻鼻喇俐。。咪搞。。。
老母試過周身話痛搽滿全身黃遒益,結果藥力發,大叫一聲好凍好痛,夏天流流蓋棉被等藥力過

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 23-8-2014 12:53 發表

只是有個神級IDEA 又咁岩極多人LIKE 而已,頗具玩味的。 ...
女人睇肌肉佬係咩心態?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-8-2014 13:45 發表

女人睇肌肉佬係咩心態?
之前咪有班大隻鬼佬黎港,成班「OL」又渣又模又比人抱,咩心態。。 正如女人唔明點解男人會將同一套AV 睇完又睇一樣...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

49 1234
發新話題