發新話題

講Trend啲:Dad Hat風潮持續

講Trend啲:Dad Hat風潮持續

時裝世界雖然千變萬化,但早已一再強調,其實當中變的速度從來沒大家所想那麼快,就例如Normcore這種Hea着風潮已經流行了好幾年,而乘Normcore之勢而於去年崛起的Dad Hat也是重要實例,去年已十分矚目,到今年人氣度更高,今次就讓我們精選一系列產品出來吊吊大家的胃口吧! 
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifes ... 0321_00982_001.html
---
巴黎世家頂帽好弱吓。
最近喺街上多咗畀女望,
偷望都唔只仲要回頭望,
搞到有啲困擾想買頂帽遮一下,
順便留返長頭髮。

附件

21-3-2017 20:53

21-3-2017 20:53

囡囡為咩回頭望你?

唔知。
自己都覺得奇怪,過咗保鮮期咁耐。
就算留到長髮披肩,都返唔到雌雄莫辨感覺。

係咪冇拉褲鏈

扣鈕褲,好小著拉鍊褲。

條褲冇扣鈕?
個人既製衣業經驗話我知,係冇太陽既地方戴帽既人99.99%多少有啲問題
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 22-3-2017 01:14 發表
條褲冇扣鈕?
個人既製衣業經驗話我知,係冇太陽既地方戴帽既人99.99%多少有啲問題
潮流既野...
依家d 人戴帽都唔係因為晒

分吾到同普通ball cap有咩吾同,定真係無吾同?

好難說服我俾人響自己o個頭賣廣告之餘仲要俾番錢佢

引用:
原帖由 loveless 於 22-3-2017 10:15 發表
潮流既野你識條iron咩

引用:
原帖由 loveless 於 22-3-2017 10:15 發表
頂帽係好弱,唔覺有特色,畀我都設計得到。
---
巴黎世家袖長,褲長好難搞,買手袋背囊易搞得多。

帽高手

附件

22-3-2017 13:01

22-3-2017 13:01

引用:
原帖由 gtoray 於 22-3-2017 11:06 發表

潮流既野你識條iron咩
等收誹謗律師信

巴黎世家...唔知點解響腦海中仲係依然同pierre cardin ...或飲杯竹葉青...同級...

引用:
原帖由 暈又暈 於 22-3-2017 01:14 發表
條褲冇扣鈕?
C Hing說得對. 我無頭髮,所以戴帽 .西廚師戴帽,怕頭髮掉入食物內.所以戴帽.
D賊人犯法,怕被人認出,又要戴帽

發新話題