49 1234
發新話題

KWA MK23入手(改埋金屬外管)加新相片及試射片段

KWA MK23入手(改埋金屬外管)加新相片及試射片段

都話無事出街少破財,尤其我呢啲HK fans..............

外盒設計同支MP5一樣

男人對膜有種情意結,係要隊穿佢先安樂.............

出嚟啦

好彩6mm印响下身,易整走.........

滑架隻色算ok,不過都係膠外管..............

抓殼勾同KSC舊版一樣可動

彈匣,USP嗰隻唔啱用

滑架鎖有樣奇怪,條彈弓會跟住出.............

hammer組同usp S7差唔多

氣缸極大,接近MP7大小,勁呀!!

抄番舊版零件

同支細佬合照

小評:性能上舊版完全冇得比,後座力及火力極大...........金屬滑架做工ok,只係膠外管要扣分,滅聲可以用番KSC..........
下身手感一流,刻字算齊 ............  $ !#*)都算合理  
精度明天補上.............

舊版同S7外管只係差條坑,立即開刀........

先鑽窿,後開坑

再執齊,搞掂~~

裝內管組

有趺管動作

都係金屬管好,又睇得又聽得........

條膠管,沙唷拉拿...................

手槍嚟講算大力,top gas 0.2珠.........

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +30 相片分享 24-7-2011 04:46
  • gtoray 金錢 +30 相片分享 24-7-2011 04:46

試射片段:裝上滅聲仲可以正常運作.........等咗十年終於做到啦............
http://www.youtube.com/watch?v=twHgYo2Tc4s

ching 想問後座力和 usp s7 比哪個較強勁?

引用:
原帖由 tcby22 於 24-7-2011 07:56 發表
ching 想問後座力和 usp s7 比哪個較強勁?
當然係呢支,上埋支滅聲都打得郁............支USP就唔得,一裝就回慢咗........
所以後座力呢支勁啲.........

太正了~~見證過
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

好毒呀

E..
有啦?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

頂!買左弟二樣先出

我都想揾番枝Silencer俾我枝USP tactical,無耐地槍街又無,訂Guarder又無。

希望會再出返mk23既parts、配件之類........其實我發覺自己都幾仲意h&k野

引用:
原帖由 里安 於 25-7-2011 00:29 發表
希望會再出返mk23既parts、配件之類........其實我發覺自己都幾仲意h&k野
睇得出...............

最衰手形問題,揸唔到 唔係的話可以考慮買支
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

ching支電筒好多塵=[
下身個6mm marking可吾可以好食之前mp7滅聲果個咁用手捽走?
blowback勁吾勁得過marui沙鷹

呢枝野都幾大力。。。。正

C HING 枝滅聲有埋內管?
咩牌子?

49 1234
發新話題