53 1234
發新話題

今次真係勁慘

今次真係勁慘

成套(一盒)珍MK18 MOD 0料唔見左找唔翻

話說幾星期前搬屋,我啲珍品由鐡樻搬出來!其中一盒係載有全部都係全新既一支Knights RAS, LMT后準星,一套LMT黑色第一代crane stock,Knights火帽,CQD sling mount連前段個mount , 三角前準星 , dust-cover , 兩條前後pins , forward assist , mag release , bolt latch , charging handle latch lever , Wilcox mount , trigger guard , 同一個九成新A1 柄 , 重有一套九成新既RIS hand guard!

重想住半年後得閒做支YYE!mk18mod0 GBBR!

明天外出!今天要鎭好啲玩具,就張啲玩具入鐡樻點知就成屋反轉都找不到呢個盒!今次信老婆張啲野放在一處!今日致知!比佢害死!

今次冇啦!一定係搬屋時個bunbun當垃圾掉左!

今次唔咪錢今簡單!啲料買唔翻!有排草過!

再找找先
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

快D Del 個 post 啦................等2手區睇下有無人出 post 啦

C hing 你重笑得落 !今次外出一啲引都冇灑!唉!如果真係比有心人拾到PM我!萬事有商量!

今次搞到噤大獲?

wa~~慘囉今次
希望ching早日搵番寶貝啦

引用:
原帖由 rho837 於 3-4-2012 23:39 發表
C hing 你重笑得落 !今次外出一啲引都冇灑!唉!如果真係比有心人拾到PM我!萬事有商量!
拿拿拿......唔只我笑架

D 野揾下就會出番泥架啦

多謝大家關心!cry掔! 成你地貴言希望重在家中!

我有次搬屋都好似你咁
以為不見了好重要既野~
但8年後再搬就搵返出來~
所以搵清楚先啦~

有冇問她拾左去邊阿。。。
唔見野sosad

買個LV返屋企,你箱野可能就會出現返嫁喇

曲線曬命?

唉!𢜟𢜟打左個e-mail比管業處要求睇翻我搬屋時工人掉垃圾入垃圾房啲片!  都係我唔好用奶粉鑵個紙皮箱載又用白紙包住啲件!重有前排勁丙個bunbun!驚佢玩野成機扮傻掉走我啲野!  起碼要十幾日後回來致知乜野事!我出一仟元花紅!如果bunbun或管業處員工!有部分件係班老朋送比我作生日禮物!切成支槍比佢地輪玩!家下冇啦!

引用:
原帖由 gtoray 於 4-4-2012 00:46 發表
曲線曬命?
完本可以半年後値線灑命!家下得個up字!

條骨,個火帽同個A1柄! 只要比翻我就乜都得!其他冇都算啦!

53 1234
發新話題