發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-2-2013 11:47 發表
i dun like this guy so much
Me....4...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-2-2013 11:47 發表
i dun like this guy so much
我好全面性的

引用:
原帖由 tango1997 於 8-2-2013 11:19 發表

嗰條76人。。。。正C忽鬼
屎忽鬼喺友台會比BAN的,有師兄用文雅D表達方式”臀部幽靈”!

也是一時佳話!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 8-2-2013 12:42 發表

屎忽鬼喺友台會比BAN的,有師兄用文雅D表達方式”臀部幽靈”!

也是一時佳話!
可只文雅呀。。。。。簡直係優雅又浪漫啦

係咪寫表揚信???

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-2-2013 15:35 發表
係咪寫表揚信???
遇到D”臀部幽靈”。。。。。。我一定“表“佢啦

引用:
原帖由 於 8-2-2013 09:45 發表
14樓訂野 又無時間幾時返到貨 但又會話你知每星期幾返貨 叫你上去撞下手神 又唔知返唔返到你想要既野
有次真係激到我跳起..佢實牙實齒會有貨返..上到去..無貨...佢答我佢印象中無講過話我知有貨...個面口仲要事不關 ...
好多舖都會咁答....虛無漂渺ge完滑answer我不滿意但我習慣

但佢個眼神,用一個塘邊鶴ge態度答人係好....

引用:
原帖由 loveless 於 8-2-2013 12:05 發表

我好全面性的
你仲要顧形象

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-2-2013 15:35 發表
係咪寫表揚信???
分開店同Forum泥講理性D....

你要報復德軍,俾佢知道有好很多人好很憎佢已經得

你要報復友台,私家同fd講已經得

我不會花時間理佢地...

你要寸場,係CXF,WXY,Uwxxt整個公投,設等级限制投票,公眾睇到."WXY最受歡迎版主","槍街態度好的店舖(一人N票)""WXY贊助商那間門市態度好(一人N票)"
我吾建議玩咁寸law

引用:
原帖由 B20_hk 於 7-2-2013 10:29 發表

這是保障發言者的措施。如不喜歡,來去有自由。
算吧啦 呢條友
見佢起水區大把偉論 維園呀伯甘款
唔岩意見就ban人
新手出post 作為版主淨係識抽人水
一d貢獻都冇 都唔知點解要搵呢d人做版主

偉論又不算太差,不過無人捉摸到佢想點

而家佢又發功 唔岩意見就開你火
嘈多幾嘈 ban左你都唔知咩事

我覺得佢地有昅住cgf D 人up乜

開你火=佢吾happy

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-2-2013 00:33 發表
我覺得佢地有昅住cgf D 人up乜

開你火=佢吾happy
又唔好話昅住
咁佢果邊有人講CGF 我地都好快知啦
世界好細JE

話唔定我就係.....

話唔定我又係.....

發新話題