發新話題

WXx showroom services

唔怕話比你地知我就係.........
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 163# 的帖子

quite agree

其實......我真係........

無間道

算把!你形象好,點認都冇用...佢就"不妨存疑"

回覆 168# 的帖子

唔通你係UFO

唐人新年不講西人西店

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-2-2013 00:00 發表
唐人新年不講西人西店
叫佢哋賣懶

炒懶仲好

引用:
原帖由 jacko 於 9-2-2013 00:50 發表
唔怕話比你地知我就係.........
咁我等注同你開年

嘻嘻,笑料,何謂營業時間?請清楚理解何謂營業時間先好幫人講好說話啦

係呀! E字頭果間服務真係好到無得頂架, 買咗千幾蚊嘢之後仲用分儲同埋精美日曆咭送呀!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

講起WGC我都滾滾地

同佢買野

係Fb問,電話打埋,上到去同我講無貨

咁叫佢叫佢訂vfc m4匣

佢話唔訂,個個月返一次貨,可能星三四有貨,到時上門市

問佢留電話通知,又話唔得

再說過年前問佢地野

你地vfcURX  rail岩 VFC gbb嘛

個光頭佬敢同我講唔知wo應該岩AEG架咋

咁好啦,我話上黎訂一條OK MA

佢話呢D唔知約時會有貨,所以叫我自己網上訂

我都唔叉識用佢個網

跟住上FB問 佢話唔得,之後又同我講得,

仲話下星期返,到時上門市

經過幾次事件後,我都無咩心機同仂買野生個95折又唔係平好多

想玩死人咩

引用:
問佢留電話通知,又話唔得
再說過年前問佢地野
...
有心買,都要人有心賣

引用:
原帖由 B20_hk 於 15-2-2013 14:38 發表

有心買,都要人有心賣
獨市野,邊夠佢玩

發新話題