發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 於 31-5-2012 16:48 發表

阿師傅, 你換返啱個acc 先回我好唔好?

須然我youtube煲緊逆戰...........重有成粒鐘先完............但發生過乜事 ..........睇完再歸位

回覆 181# 的帖子

小心呀, 9MM穿一入一!
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 peanuts_friend 於 2012-5-31 17:29 發表
師兄唔駛甘勞氣喎
我都話好少上黎
唔駛句句啄住呀?
做咩要成日將好少上黎掛起嘴邊呢...?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-5-31 17:33 發表

須然我youtube煲緊逆戰...........重有成粒鐘先完............但發生過乜事 ..........睇完再歸位
亦箭刀吾系好好體...

引用:
原帖由 gtoray 於 31-5-2012 17:01 發表

又呢排先打game
又少上呢度
又做開cdrom
我又唔明呢個topic有幾大吸引力要你專登買花生
頂好
又話cdrom............連舊a/c刀無.......图刀睇唔到......做乜CDROM
又話呢排先打game?........咁即係乜?

引用:
原帖由 於 31-5-2012 17:38 發表

亦箭刀吾系好好體...
睇到廖啓智係火車死
暫時刀ok
跟住唔知

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-5-31 17:39 發表

頂好
又話cdrom............連舊a/c刀無.......图刀睇唔到......做乜CDROM
又話呢排先打game?........咁即係乜?
即係要你會心微笑一下囉.

因為我好耐無上黎

ps 我地條命好硬
我覺得霆鋒做得幾好

相信好快又會有另一個CDROM ,新A/C 出現。
呀公咁快出手,冇野睇Lu。

霆鋒好過周杰倫多多聲啦 唔會好似後者甘chok~~
引用:
原帖由 peanuts_friend 於 2012-5-31 06:00 PM 發表
因為我好耐無上黎

ps 我地條命好硬
我覺得霆鋒做得幾好
ACU UCP忠實fans~~

嘩咩事今日噤多新a/c嫁  仲好似個個好知d唔係人人唔知既野噤既喂
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

只覺得d開新ac係敢話自己食花生嘅ching講得愈多,公道愈起樓主果邊.

咁多位吾好意思,小弟而家收改緊我朋友的千字文,三大張單行紙,好多粗口,為免令咁多位師兄誤會,我要修改完成我就會立即POST上黎比大家睇

師兄! 慢慢改唔好急, 最緊要快!

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 18:34 發表
咁多位吾好意思,小弟而家收改緊我朋友的千字文,三大張單行紙,好多粗口,為免令咁多位師兄誤會,我要修改完成我就會立即POST上黎比大家睇
希望今晚內有
因為你搞咁大龍鳳要有野support

發新話題