發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

遲左入黎睇,有冇留番D花生比我?

Uwants個件蛋散唔敢過黎睇,咁你會唔會post上去架

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 21:44 發表

師兄我地吾會玩野,真係吾好意思先,要整理手上全部證據真係要一d時間
我地吾想令人誤會,做得好d
吾好意思師兄
食完飯返黎重未有野睇
寫得落紙,點都有d野影上黎
話之一堆散收收都好, 無圖無相無真相
你反正玩到咁大, 影返少少實質證據好喎兄弟

引用:
原帖由 一舊水 於 31-5-2012 22:32 發表

食完飯返黎重未有野睇
寫得落紙,點都有d野影上黎
話之一堆散收收都好, 無圖無相無真相
你反正玩到咁大, 影返少少實質證據好喎兄弟
係囉......遠小小影幾張紙.......又睇唔到粗口咪得囉.........你1話12點後先有野睇......咁多兄弟係度等你.....你交D功課好喎.....唔係個個三更半夜刀噪醒你架

先唔講誰是誰非,呢啲佢哋自己先知.....

但單睇你想台,以上網嘈交嘅功力,嗰個乜鬼小學雞癈到呢.......如果佢仲以為自己嬴緊就真係好笑.......

有ending睇未?

引用:
原帖由 queen 於 2012-5-31 22:47 發表

但單睇你想台,以上網嘈交嘅功力,嗰個乜鬼小學雞癈到呢.......如果佢仲以為自己嬴緊就真係好笑.......
果隻雞我一路睇一路笑..

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 31-5-2012 22:56 發表

果隻雞我一路睇一路笑..
Me three

最正係位被禁言新會員 tamagucci......話樓主比人喺你想打得好慘............真係笑死.......

其實我冇記錯, 你好似只係比人拖交搶定比人扣起件咁想下。 其餘你講的都是你朋友你朋友你朋友。 點解咁'臭考' 你咁轎有咁多朋友比同一個你口中的老千呃到嘅? 我唔想假設你地喜歡睇住其他frd死唔出聲咁jackass。 都唔想笑你地物以類聚。正常都應該唔會。 會唔會其實佢真係一個老千, 但只不過整槍呃過你, 之後屈屈下開始幻想出多個角色呢,然後妄想被害呢?? 驟眼睇, 樓主好獨腳戲feel

引用:
原帖由 queen 於 31-5-2012 23:22 發表
最正係位被禁言新會員 tamagucci......話樓主比人喺你想打得好慘............真係笑死.......
個隻小學雞仲估自己好威威
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

隻雞不停咁出post, 一時又話係 a) 自己, b) uncxx徒弟, 有d忘想症feel, 要排期睇psych
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

終於睇完咁多頁 ,到底誰是誰非呢?

附件

31-5-2012 23:51

引用:
原帖由 queen 於 31-5-2012 22:47 發表

我搵唔到個POST...

搵到啦~

樓主呢?

發新話題