發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

下........?
太陽神

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 00:56 發表
實在太多個案,小弟時間吾多,仲要做公司野,真係對咁多位師兄講句吾好意思
你話有幾張A4紙既?
影幾張相post上來啦
粗口免打格

引用:
原帖由 亞爾多 於 1-6-2012 00:56 發表
又話有成幾千字要搞成晚?
實在太多我轉頭影張相上黎比大家睇,因為實在太多野做,我只係代人收集個案,post上網
我絕無利益

引用:
原帖由 gtoray 於 1-6-2012 00:59 發表

你話有幾張A4紙既?
影幾張相post上來啦
粗口免打格
阿公好野~ 讚好~

其實又點解你個"3000字主人"
自己唔上網post來 support你呢....?

又話有3千字而家得380字唔通有2620個字係粗口

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 00:54 發表
以下全部都係某受害人經歷
小弟係要返工,係屋企都要做野,真係時間吾多我盡量放上黎
請咁多位見諒
致各槍界師兄

日期WAR GAME 討論區睇到一篇發人心醒文章句句精景,可能呢位朋友我並不認識好想多謝佢請佢飲茶 ...
係小弟經驗尚淺定點?
樓主你話有篇3000幾字既文要執, 執完出嚟變咗300幾字都算啦...仲要好似用google翻譯譯出嚟咁, 請問你究竟執咗d咩?
可能係小弟年資少經驗淺, 又係局外人啦...真係唔知呢篇野up乜

引用:
原帖由 isl416 於 1-6-2012 01:06 發表
又話有3千字而家得380字唔通有2620個字係粗口
咁堅 !?

請問有冇方法可以整細容量黎放上網thx

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 01:11 發表
請問有冇方法可以整細容量黎放上網thx
小畫家

引用:
原帖由 gtoray 於 1-6-2012 01:04 發表
其實又點解你個"3000字主人"
自己唔上網post來 support你呢....?
佢地係到冇ac同埋平時真係好少上網,請板主見諒

唉∼俾人氹左入屎坑除褲添 ,都係早d去瞓冇芥蘭嬲

上水等睇戲

回覆 252# 的帖子

各位陪審團....

呢單CASE疑點如下....

1) 比枝鎗 (PTW) 被告 (uncxx) 去改, 原告無指出改鎗要求, 亦無交代被告改左之後, 達唔達到要求.
2) 枝鎗壞成點亦無交代.
3) 如果枝鎗真係有問題, 係被告交鎗時, 原告有無check鎗呢?
   a)如果有, 即係已驗收.
   b)如果無, 亦無交代同被告交涉之詳情.

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

你用手機影個稿真係咁難?
你係咪玩呀?

發新話題