發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

引用:
原帖由 queen 於 10-4-2013 11:27 發表
Mr. mic_hk...why you contact 民建聯 ar.............
吓... 當真???
甘就煩了...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 10-4-2013 11:38 發表

吓... 當真???
甘就煩了...
咁等軍醫SEND埋呢D料比佢地la,一反反晒所有鎗好冇?!

鐵證如山:
AIRSOFT GUN 、膠珠仔唔危險?請問呢D係乜嘢鎗、乜野彈....???
http://m.youtube.com/#/watch?cli ... &has_verified=1

http://m.youtube.com/watch?v=uYPre6UW-XQ&feature=related

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=cbvPkexCtq8

不正確使用、非法火力就乜鎗都死!請馬上停止玩鎗嘅門戶之見,正知正見,醒一醒...健健康康地玩鎗吧!

政黨、議員、律師朋友?在下多得是了....

附件

10-4-2013 12:31

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 10-4-2013 12:31 發表

咁等軍醫SEND埋呢D料比佢地la,一反反晒所有鎗好冇?!

鐵證如山:
AIRSOFT GUN 、膠珠仔唔危險?請問呢D係乜嘢鎗、乜野彈....???
http://m.youtube.com/#/watch?cli ... =tablet&v=8ZCtS ...
鑲珠鑲下面可能會正D

忽上腦!

引用:
原帖由 tango1997 於 10-4-2013 13:58 發表

鑲珠鑲下面可能會正D
妖.....

happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 gtoray 於 10-4-2013 14:01 發表
忽上腦!
可能 飲得多咳藥水上左腦!
偽君子!永遠虛偽!

烽煙四起之時, 亦係搏上位之時.
唉..

引用:
原帖由 loveless 於 10-4-2013 14:40 發表
烽煙四起之時, 亦係搏上位之時.
唉..
如果氣鎗比佢地攪到收皮,重有Q位上咩,大家攬抄就有!
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 10-4-2013 15:35 發表

如果氣鎗比佢地攪到收皮,重有Q位上咩,大家攬抄就有!
我諗到時再約佢去馬會,間馬會會唔夠位....

唔怪得我話"希望人退群"就比人話冇大將之風又話一定唔退啦
原來係搞手

冇架喇, 依家跟本係落唔到台, 死要面
死要搵野搞落去

引用:
原帖由 gtoray 於 10-4-2013 17:36 發表
唔怪得我話"希望人退群"就比人話冇大將之風又話一定唔退啦
原來係搞手

冇架喇, 依家跟本係落唔到台, 死要面
死要搵野搞落去
花生櫈仔預備中......

HAPPY SHOOTING!

夠喇!唔該唔好再搞喇,你介意我都要講,你都幾廿歲人話你天真定冇腦....好搞唔搞搵政黨搵議員黎搞,話晒你都係槍界一份子,你都知玩槍絕對唔係大眾玩意,更不是生活所需,至於大眾點睇玩槍既心照喇掛,佢地要搵支持都知搵邊面喇!!如果有一日wargame完蛋真的多得你唔少囉。

別外,根師兄哩個組群出發點及意念係好,拍片教育大眾不錯 ....但一開波既大方向的確出左問題。

引用:
原帖由 hugo 於 10-4-2013 21:47 發表
夠喇!唔該唔好再搞喇,你介意我都要講,你都幾廿歲人話你天真定冇腦....好搞唔搞搵政黨搵議員黎搞,話晒你都係槍界一份子,你都知玩槍絕對唔係大眾玩意,更不是生活所需,至於大眾點睇玩槍既心照喇掛,佢地要搵支持 ...
唔只係大方向出咗問題,係連心態都有問題,有D人係另有所圖,一開始就灌輸D本沒倒置嘅錯誤訊息誤導新手,件事越搞越大,最後點收科真係未知....總之唔想有一日香港冇得合法地玩/收藏任何氣槍嘅話,請佢地自覺收手,唔好再分們分派,唔好再抹黑其他合法玩AIRGUN 嘅人...

Ps:軍醫過往好少就某一個話題討論咁多,今次為左”正其視聴”亦不得不多發一言......

Happy shooting!

引用:
原帖由 hugo 於 10-4-2013 21:47 發表
別外,根師兄哩個組群出發點及意念係好,拍片教育大眾不錯 ....但一開波既大方向的確出左問題
佢地拍片唔係教育大眾
係誤導同震撼大眾!

引用:
原帖由 gtoray 於 10-4-2013 22:16 發表

佢地拍片唔係教育大眾
係誤導同震撼大眾!
司馬昭知心,路人皆知也.....

Happy shooting!

發新話題