發新話題

拖喉氣槍疑問

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 19:36 發表

上面咪答左囉
你鍾意既拖134A,綠氣,頂氣,CO2,紅氣都得
cut哂d廢話覆述一次想問既野而已

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-4 19:25 發表
你咩槍要拖喉?
定想改拖喉?

唔通真係時光倒退?
係喎,有得時光倒流就真好啦!

即刻返去198幾年,揾返班未死又未比人拉嘅老友一齊去打返場衛生GAME,指定一定要玩拖筒、拖喉、大丹麥屋罐大10000飛吹蛇、仲要去番廣華街揾冷氣佬,買番筒50磅大雪種,自己返屋企叉爆個氧氣孖樽,打12氣、22氣、502氣和CO2..........

有得倒流, 淨係玩街場都已經夠皮啦
理得佢拖喉定電槍

為買支平鎗....而要用拖喉......
人出士油你出雞...............講完

冇計!
P90 GBB真係少聽見

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 19:48 發表
冇計!
廢up
TOY-TEC......M203&P90......係拖氣......何來blowback呀......你識唔識架 .......你真係少見

個兩枝野因結構問題(螺旋供彈系統).....要求用好靚既bb珠......一jam彈就玩完......同埋唔改得大力同唔用得F22氣......F22會乸膠......一用就爛加打柴.......
唔好買........絕對玩唔過

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 19:46 發表
為買支平鎗....而要用拖喉......
人出士油你出雞...............講完
正因為唔知唔楚所以先會問呀...

引用:
原帖由 tango1997 於 4-6-2012 19:58 發表

廢up
TOY-TEC......M203&P90......係拖氣......何來blowback呀......你識唔識架 .......你真係少見

個兩枝野因結構問題(螺旋供彈系統).....要求用好靚既bb珠......一j ...
結論是要買的就只能擺神台嗎

引用:
原帖由 tango1997 於 4-6-2012 19:58 發表

廢up

個兩枝野因結構問題(螺旋供彈系統).....要求用好靚既bb珠......一j ...
哈哈~

拖喉既rpm咪好高囉?!

引用:
原帖由 55727 於 4-6-2012 20:02 發表

結論是要買的就只能擺神台嗎
神檯都唔得
因為依家d p90 出得比以前靚
又打得又睇得

引用:
原帖由 gtoray 於 4-6-2012 20:03 發表

神檯都唔得
因為依家d p90 出得比以前靚
又打得又睇得
即是廢嗎

引用:
原帖由 55727 於 4-6-2012 20:05 發表

即是廢嗎
bingo

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 19:48 發表
冇計!
你明唔明90's氣鎗的拖喉原理?
點解佢地要拖喉先?
係你就唔會打"GBB"出來
如果話係"吹彈"可能會白字一D

其實個支野咩價位先?

發新話題