發新話題

懷舊體罰(更新)

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-10-2012 17:29 發表
雙人花式企小櫈同檸檬夾心都係第一次聽
呢D就黎失傳啦

引用:
原帖由 tango1997 於 28-10-2012 19:21 發表

寫方法如下......每行兩句(數學細格仔簿)......第一行至第四行.....除頭一行.....2,3,4每行向後漏五個空格

我以後不准過位騷擾其他同學上課 我以後不准過位騷擾其他同學上課
         我以後不准過位騷擾其他同學上課 我以後不准過位騷擾其他同學上課
咁絕??
紮筆大法克星!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 28-10-2012 19:57 發表

咁絕??
紮筆大法克星!!!
個misss好毒好絕......個時邊夠佢諗丫.......蝗蜂尾後針,最毒婦人心呀

都未寫7色麥嘜字
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 28-10-2012 20:19 發表
都未寫7色麥嘜字
神馬東西?!

引用:
原帖由 伯言 於 28-10-2012 20:19 發表
都未寫7色麥嘜字
小弟當年既年代.......文具科技未去到7色......住個區既文具店只提供到紅,藍,黑,綠....四種色既原子筆

引用:
原帖由 tango1997 於 28-10-2012 20:26 發表

小弟當年既年代.......文具科技未去到7色......住個區既文具店只提供到紅,藍,黑,綠....四種色既原子筆
用住四色都死啦
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 gtoray 於 28-10-2012 20:20 發表

神馬東西?!
中文字每筆用唔同色寫

哇~ 睇番我都試過唔少
打手板罰企呢d家常便飯喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

玩三色雪'高'都玩死你啦!
我聽過個好好笑既罰法
有個學生上堂衝出去打個老師
個老師係鬼佬神父,打開boxing
之後同個學生對打
打完一輪之後仲話good,叫個學生番埋位
依家冇可能咁好玩ga啦

引用:
原帖由 伯言 於 28-10-2012 20:33 發表

中文字每筆用唔同色寫
200句都死

回覆 23# 的帖子

嘩...喱個超正

講到家罰,我最唔好彩。讀緊小學嗰時,老豆啱啱係黄竹坑做緊教官....

引用:
原帖由 tango1997 於 28-10-2012 19:21 發表

寫每行15個字抄2000句,後日交(交唔到兇我見家長) ......."我以後不准過位騷擾其他同學上課"........你隻手根本無力手酸手軟痲痺....慘過打屎忽......結果4個同學幫我一齊抄先交到 .....我記得唔 ...
我都係第一次聽
師兄請問你以前邊間學校呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

當年小學.....因為我異常多口, 所以除咗以上嗰D之外, 老師仲用咗個最爽嘅方法罰我......就係調我坐最前最比間, 之後3, 4.5, 6, 7.5 同9點位都揾晒啲女同學坐

發新話題