27 12
發新話題

尋找挨瘋的故事 (長篇)

尋找iphone個APPS有時都幾好用,我都試過用佢尼搵機
今晚打老虎

引用:
原帖由 tango1997 於 16-11-2012 22:14 發表
呢個科技。。。。。真係絕對、絕對、絕對、絕對、唔可以比老虎,老虎,老虎,老虎知到
raymond師兄既女友已經.......

引用:
原帖由 gtoray 於 16-11-2012 23:10 發表

我都差d想打7佢
我諗你已經全自動開佢波....
我睇完個故事都有同感

回阿公:
有d小巴佬真係咁PK架
我試過企係路邊等車(當係B), 錦有架綠VAN係吉既, D人上個站(A)落曬車, 而下個站係包上滿既(C) ;路程 A>B>C
錦個小巴佬就係B站打死火燈泊係度, 之後去後面巡下睇下有無人跌野可以自肥
巡完錦好在無,之後佢揮手上天,似係D左聲,之後開返車走
抵膠佢一世揸小巴永無發達

引用:
原帖由 tango1997 於 16-11-2012 22:14 發表
呢個科技。。。。。真係絕對、絕對、絕對、絕對、唔可以比老虎,老虎,老虎,老虎知到
何止老虎, 老母都係錦
我有日同D初中學吹開水, 佢話佢老母要佢開住電話GPS唔比熄, 好讓老母知道佢去左邊樹
不過寧願搵返好過唔比老虎知, 唔係就要換5

引用:
原帖由 loveless 於 17-11-2012 00:40 發表
佢唔熄機應該係俾你知唔好即刻停卡, 等你SMS出offer睇你願意俾幾錢贖機.
警訊教過,接受條件立即報警,交收時警察會拘捕佢

皇家空軍

同埋可以同電訊商申請lock機

呀公!!!!
而`定熄左機而家都搵到你係邊
千奇唔好偷食
熄左機有雹GPS照開架如果你係個APP開左GPS
而家D追蹤APPS好多唔跟GPS係跟電訊訊號
小心

好彩搵得返

開左机。。。。好似好多年前經已有GPRS。。。。我記得我以前有個F。。就係咁衰左。。。。

女:你係邊度?
男:我係西貢做緊野忙緊。
女:咁點解你係油麻地區既?(只能顯示區域)
男:m...........!

引用:
原帖由 tango1997 於 17-11-2012 14:58 發表
開左机。。。。好似好多年前經已有GPRS。。。。我記得我以前有個F。。就係咁衰左。。。。

女:你係邊度?
男:我係西貢做緊野忙緊。
女:咁點解你係油麻地區既?(只能顯示區域)
男:m...........!
”乜個系統咁渣?我下個月換機!”

引用:
原帖由 gtoray 於 17-11-2012 15:35 發表

”乜個系統咁渣?我下個月換機!”
考耐之前既事了

27 12
發新話題