30 12
發新話題

咁死法都算慘囉!

要加塊鋼板
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Royal_9413 於 16-2-2009 01:03 發表
彈射座椅?
可能係內地新科技~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-2-2009 01:53 發表
要加塊鋼板
加響自己後門...?

俾人鬧果陣可以坐上去拉制彈射離開
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

我淆緊...

引用:
原帖由 RYODLi 於 16-2-2009 02:00 發表
俾人鬧果陣可以坐上去拉制彈射離開
先係叫佢唔好勞氣啦之後叫佢坐吓先...........................跟住一拉    by by
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

我用油壓椅...會唔會向上噴油???
好驚喎...
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 gtoray 於 16-2-2009 01:57 發表

加響自己後門...?
仲可以防candy,當當,法王去爆後門....

哇...日日坐緊果張,會唔會...

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-2-2009 01:15 發表
失驚無神全自動灌腸器?
洗到腸都冇埋....

引用:
原帖由 kimkileo 於 16-2-2009 20:20 發表

仲可以防candy,當當,法王去爆後門....
話時話…好似好耐冇起度見過法王咁既…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

睇完即時check下自己坐緊果張...驚驚

小弟係台灣睇電視新聞話個事主死鬼左........
成支應該都有20-25cm ge 鐵支全部入左
而且唔止一個人出事

引用:
原帖由 RYODLi 於 17-2-2009 20:45 發表

話時話…好似好耐冇起度見過法王咁既…
南灣法王閒時四處狩獵,依家梗係唔知係邊打緊獵......

引用:
原帖由 gtoray 於 16-2-2009 01:56 發表

可能係內地新科技~
的確係好可怕既科技,大量輸出俾潛在對手.....有用時一次過就癱瘓晒敵人......

30 12
發新話題