發新話題

港警花 "智慧與美貌" 並重~

我諗唔洗講到"放蛇"同"洗唔洗做"呢個地步啦?

請尊重下女性

又要比人大做文章了

其實我一直都覺得, 著住制服影d跳皮相, 如果唔影響工作, 係咪真係咁要不得?
定係香港人對別人既道德高地已經高到著住制服影挖個鼻屎都要打靶.....

好似上次 avesco 果單, 咁就比炒左...

引用:
原帖由 gtoray 於 13-7-2011 16:12 發表
又要比人大做文章了

其實我一直都覺得, 著住制服影d跳皮相, 如果唔影響工作, 係咪真係咁要不得?
定係香港人對別人既道德高地已經高到著住制服影挖個鼻屎都要打靶.....

好似上次 avesco 果單, 咁就比炒左...
其實這些事由來有之! 只是現今科技發達, 一不小心就比人見到晒姐!
就好些陳某的艷照事件, 男歡女愛就更有, 只是今次比你見晒咁姐!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 16:41 發表
覺唔覺 TB 好鐘意搞出位野同扮勁?
你即係話人地係tb?
我夠覺得你搞出位野同扮勁,咁你又係tb?

回覆 19# 的帖子

我唔覺得佢地係TB,人地入學堂一定要剪短頭髮,短頭髮唔一定係TB,光頭唔一定係和尚!

明唔明!?

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:16 發表

我冇話相中女警搞出位野呀! 你話咋!

我覺得佢地係傻, 傻在自己 Post 比出嚟大家睇.
即係你呢個回應唔係針對主題?
引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 16:41 發表
覺唔覺 TB 好鐘意搞出位野同扮勁?

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:30 發表

由主題衍生的思考, 但非指相中人.
出位野你又話唔關事
TB佢地又唔關事

咁有d咩係由主題衍生出黎?女人?

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:30 發表

由主題衍生的思考, 但非指相中人.
你唔係覺得相中人係出位扮勁tb
如何衍生此般思考?
怪哉怪哉

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:35 發表

師妹啲髮形令我諗起掃夜場見嗰啲 TB
師兄此言膚淺矣
即是女短髮為tb,男長髮乃基佬?

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:44 發表

我話相中人令我諗起自己經歴 << 你唔係睇唔明中文, 定想曲解我意思先?  
你咩意思就好明顯啦

又咩諗起自己經歴, 又咩衍生思考
冠冕堂皇卻欲蓋彌彰

發新話題