發新話題

今次真係勁慘

等下又俾人起垃圾埋發現懷疑真槍零件...

UNDER DEVELOPING

C兄 RIP

真系渣都無,師兄節哀順變啦....

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2012 00:54 發表

完本可以半年後値線灑命!家下得個up字!

條骨,個火帽同個A1柄! 只要比翻我就乜都得!其他冇都算啦!
我果陣搬屋
d寶貝槍同6x個figure全部由我親自包裝好再入箱
有d仲係親自押運~

冇啦! 今晨管理員一早叫我睇CCTV片! 個BUNBUN真係"有意扮傻"掉左我箱件(因箱面寫住SIR個字)! 我老虎都一齊睇! 今晨我老虎丙完個BUN重打比間雇傭中心! 重有一個月多啲合約完! 唔會再請佢及雇傭中心會Black List條Bun!

條Bun(好懶唔做好家務又成日扮傻! 屋園啲Bun同我地講佢去灣仔溝鬼佬! 叫我地小心)! 佢之前想我地炒佢! 我地唔炒! 佢就玩野! 頭先lay入房哭! 因為唔只一想件掉了! 重掉了我老虎相文件! 外出完時就去報警之後就給雇傭中心Black List佢. 以後想有人請都難!

算啦! 同支MK18Mod0冇綠! 有幾會再..... 最搞笑係幫我掉箱件上垃圾車個女工叫"蓮姐" !

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2012 09:32 發表 最搞笑係幫我掉箱件上垃圾車個女工叫"蓮姐"  
你同”蓮姐”有仇咩?

唔好信工人啊
一個菲傭偷懶,第二個無懶但有精神病
轉請印傭,臨走偷錢添

真係聽到都覺得肉赤

引用:
原帖由 gtoray 於 4-4-2012 01:12 發表

我果陣搬屋
d寶貝槍同6x個figure全部由我親自包裝好再入箱
有d仲係親自押運~
我搬屋果時,直頭槍係自己搬
散件才入箱

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2012 09:32 發表
冇啦! 今晨管理員一早叫我睇CCTV片! 個BUNBUN真係"有意扮傻"掉左我箱件(因箱面寫住SIR個字)! 我老虎都一齊睇! 今晨我老虎丙完個BUN重打比間雇傭中心! 重有一個月多啲合約完! 唔會再請佢及雇傭中心會B ...
算啦!

家陣起碼唔洗再花時間去揾。。。。。RIP

引用:
原帖由 rho837 於 4/4/2012 09:32 AM 發表
冇啦! 今晨管理員一早叫我睇CCTV片! 個BUNBUN真係"有意扮傻"掉左我箱件(因箱面寫住SIR個字)! 我老虎都一齊睇! 今晨我老虎丙完個BUN重打比間雇傭中心! 重有一個月多啲合約完! 唔會再請佢及雇傭中心會B ...
C兄節哀順變吧!

噤岩係隔離台見到有師兄砌左枝全真數MK18MOD0
仲要同你講果D件一模一樣,不過MK1MOD0係用依D件既啦

回覆 1# 的帖子

唉!C Hing 又要慢慢儲過!

rho837兄節哀順變啦, 最多下次返到Mk18 Mod0件俾你優先認購啦

發新話題